Pahars: "Tesadüf Demek Terim İçin Mazeret" - Son Dakika
Spor

Pahars: "Tesadüf Demek Terim İçin Mazeret"

EURO 2016 Grup Elemelerinde A Milli Takım ile sahasında 1-1 berabere kalan Letonya’nın teknik direktörü Marians Pahars, maç sonrası basın mensuplarının karşısına geçti.

14.10.2014 03:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016 Grup Elemelerinde A Milli Takım ile sahasında 1-1 berabere kalan Letonya'nın teknik direktörü Marians Pahars, maç sonrası basın mensuplarının karşısına geçti.

Sonuçtan memnun olduğunu belirten Letonya Teknik Direktörü Pahars, "Güzel bir atmosfer vardı ve sahada güzel bir futbol sergilendi. Bizim için zor bir maçtı, sonuçtan memnunuz. Bu skor bizim için bir başarıdır. Türk takımına baktığımız zaman oyuncuları bizim oyuncularımıza nazaran daha iyi takımlarda oynuyorlar ve FIFA sıralamasında bizden daha yukarıda bulunuyorlar. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi önemli takımları ve Arda Turan gibi mevkisinde Avrupa'nın en iyilerinden bir oyuncuları var" yorumunda bulundu.

Türkiye A Milli Takımı'nın penaltı golü öncesi ve sonrası pek çok gol fırsatı yakaladığına değinen Pahars, "Ancak biz de imkanlar bulduk ve bunları değerlendirdik" dedi.

"BERABERLİĞİ HAK ETTİK"

Fatih Terim'in maç sonrası basın toplantısında ortaya çıkan sonuç için "tesadüf" dediği hatırlatılan Marians Pahars bu konu hakkında, "Bu tamamen bir mazeret. Bana sorarsanız biz bugün bu beraberliği hak ettik. Maçın sonunda fırsat da yakaladık. Bunu gole çevirebilseydik oyunu kazanabilirdik de. Bugün oyuncularım kahramanca mücadele ettiler" ifadelerini kullandı.

"ARDA'YI 2 KİŞİ İLE DURDURMAYA ÇALIŞTIK"

Arda Turan'ı durdurmak için 2 oyuncu ile markaj yaptıklarını belirten Pahars, "Arda Turan çok iyi bir oyuncu, takımın lideri ama sonuçta bir insan, başka bir gezegenden gelmiyor. Onu analiz ettik, teknik olarak çok iyi ancak çok süratli değil. Bunları göz önüne alarak Arda'yı 2 kişi ile durdurmaya çalıştık" şeklinde konuştu. - RİGA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pahars: 'Tesadüf Demek Terim İçin Mazeret' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement