Pakistan'da Polise Linç Girişimi - Son Dakika
Dünya

Pakistan'da Polise Linç Girişimi

Pakistan'da 14 Ağustos'ta başlayan hükümet karşıtı gösterilerde olaylara müdahale etmeye çalışan polis memurlarından biri göstericiler tarafından linç edilmek istendi.

02.09.2014 09:57  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'da 14 Ağustos'ta Başbakan Navaz Şerif'in istifası talebiyle başlayan hükümet karşıtı gösteriler, dün bakanlık binaları ve parlamentonun yer aldığı kırmızı bölgede devam etti. Zaman zaman göstericilerle polisin çatıştığı olaylar sırasında bir kare ajansların dikkatinden kaçmadı. O karede, Pakistanlı bir polis 7-8 kişi tarafından adeta linç ediliyordu.

SEÇİMDE HİLE YAPILDI İDDİASI

Tahir-ül Kadri isimli din adamı ve muhalif siyasetçi İmran Han liderliğindeki göstericiler, Başbakan Navaz Şerif'in geçtiğimiz yılki seçimlerde hile yaptığını savunuyor. Haftalardır barışçıl olan gösteriler, hafta sonunda başkent İslamabad'da polisle göstericiler arasında yaşanan çatışmalar sonucu üç kişinin ölmesi ve yaklaşık 400 kişinin yaralanması sonucu çok daha şiddetli bir boyut kazandı.

TAŞ VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Pazartesi günü bakanlık binalarına taş ve sopalarla saldıran göstericiler, ülkenin ulusal televizyon kanalını da ele geçirdi. Kanalın yetkililerinden Athar Faruk, 20 kameranın kaybolduğunu duyurdu.

Pakistan\'da Polise Linç Girişimi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Pakistan'da Polise Linç Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BETER BÖCEK: ELLERİNE SAĞLIK DİYORUM. . VAR MI ÖYLE KUYTULARDA GAZ BOMBASI İLE ADAM ÖLDÜRMEK, 10 KİŞİ BİR KİŞİYİ LİNÇ ETMESİ. . KARAKOLLARDA HER TÜRLÜ TOPLU DAYAK. . 32 34 Yanıtla
  • SORGUN: KİM BİLİR NE YAPTILARSA HALKA, MİLLETİN CANINA TAK ETMİŞ DEMEK Kİ? 23 15 Yanıtla
  • TURABİ: DEVLETTEN AL ELBİSEYİ, AŞL MAAŞI, AL BENZİNİ, AL TOMAYI, AL YETKİYİ, SOKAK ARALARINDA LİNÇ YAP, HAMİLE KADINLARI EZ, HALK DA TABİ Kİ, 'SIK BAKALIM, SIK BAKALIM, JOPU AT, KASKI İNDİR, DELİKANLI KİMMİŞ GEL BAKALIM' DER. . ORANTISIZ GÜÇ KULLANDĞIN ZAMAN HALKIN POLİSİ OLAMZASIN, ÜÇ BEŞ ÇAKALIN BEKÇİLİĞİNİ YAPARSIN. . 13 13 Yanıtla

Advertisement