Pakistan'ın Değil İnsanlığın Meselesi - Son Dakika
Güncel

Pakistan'ın Değil İnsanlığın Meselesi

İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Öğrencileri, Pakistan'da yaşanan terörist saldırısını kınadıklarını belirten bir basın açıklaması yaptı.

22.12.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın dört bir yanından İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğrenim görmeye gelen uluslararası öğrenciler, 16 Aralık 2014'te Pakistan'ın Peşaver kentinde bulunan askeri okula yapılan terörist saldırıyı kınadıklarını belirten bir basın açıklaması yaptılar. Bu saldırının ardından ailelerin acısını paylaşan ve yardım eli uzatmak isteyen öğrenciler, yüzlerce masum ve savunmasız çocuğun öldürülmesini dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir din veya ideolojiyle bağdaştırılamayacağını ve Pakistan'daki ailelerin yanlarında olduklarını belirttiler.

Pakistan halkının acısını paylaşan İstanbul Aydın Üniversitesi uluslararası öğrencileri, bu saldırının dünya tarihinde kara bir leke olarak yer edindiğini ve 16 Aralık 2014'ün yalnızca Pakistan için değil; tüm insanlık için yas günü olduğunu dile getirdiler.

Öğrenci açıklamalarının ardından konuşma yapan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğr. Gör. Ebru Aytanç, İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Öğrencilerinin böyle bir olay karşısında tek yürek olarak ailelerin acısını paylaşmalarıyla ve tepkilerini dile getirmeleriyle gurur duyduklarını, bu gibi olayların ancak böyle duyarlı bir genç nesille sonlandırabileceğine inandıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pakistan'ın Değil İnsanlığın Meselesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement