Palancıoğlu, Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Palancıoğlu, Köyleri Ziyaret Etti

Palancıoğlu, Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu projeleriyle yukarı mahallelerden destek almaya devam ediyor.

17.03.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu projeleriyle yukarı mahallelerden destek almaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kepez, Yazılı, Kuruköprü, Çatakdere, Yazyurdu ve Başakpınar mahallelerini ziyaret eden Dr. Mustafa Palancıoğlu coşkuyla karşılandı. Onlarca araçtan oluşan konvoyla yukarı mahalleleri gezen Palancıoğlu'na ilgi oldukça yoğundu.

Uğradığı mahallelerde vatandaşlara projeleri hakkında bilgi veren Palancıoğlu, "Bu mahallelerde meydan çalışması yapacağız. Mahallelere yakışır nitelikle meydanlar ortaya çıkaracağız. Ayrıca buralarda kadınların da rahatlıkla kullanabileceği güzel tesisler inşa edeceğiz. Bu tesislerde düğün,kına gecesi, taziye evi olarak kullanılabilecek" diye konuştu.

İmar planlarının mahallelerin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Palancıoğlu, "Bizim yapacağımız en önemli şey imar planı olmayan yerlere imar planı yapmak. Bunu yaparsak buraların 40-50 yılını kurtarırız. Bu imar planlarını yaparken kendi kafamıza göre yapamayacağız. Buralarda mahalle toplantıları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Çatakdere mahallesinde kadın ve çocukların sevi gösterileriyle karşılanan Palancıoğlu, bir de sürpriz ile karşılaştı. Çatakdereli kadınlar Palancıoğlu'na doğum günü nedeniyle hazırladıkları pastayı kestirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palancıoğlu, Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement