Palancıoğlu Yukarı Mahallelere Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Palancıoğlu Yukarı Mahallelere Çıkarma Yaptı

Palancıoğlu Yukarı Mahallelere Çıkarma Yaptı

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas İlçe teşkilatı yöneticilerinden oluşan heyetle yukarı mahallelere çıkarma yaptı.

24.03.2014 13:09  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, belediye meclis üyesi adayları ve Talas İlçe teşkilatı yöneticilerinden oluşan heyetle yukarı mahallelere çıkarma yaptı.

Onlarca araçtan oluşan konvoyla Yazyurdu, Cebir, Örencik, Çömlekçi, Yamaçlı, Süleymanlı, Sakaltutan, Ardıç, Kamber ve Başakpınar mahallelerini ziyaret eden Palancıoğlu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ziyaret ettiği mahallerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Palancıoğlu projelerinden bahsetti.

Mahallerin temel ihtiyaçlarının giderilmesi için göreve gelir gelmez çalışmalara başlayacağının vurgulayan Palancıoğlu, " 30 Marttan sonra yoğun bir şekilde çalışacağız. Buraların ulaşım, su, kanalizasyon gibi ihtiyaçlarını Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak gidereceğiz." ifadelerini kullandı.

Mahallelerde meydan düzenlemelerinin yapılacağını belirten Palancıoğlu, " Buralara meydan çalışması yapacağız. Mahallerin meydanları belli olacak. Buraya geldiğimizde buranın meydanı bu diyebileceğimiz nitelikli alanlar inşa etmeliyiz. Meydanınızın misafir geldiğinde sizin yüzünüzü ağartması gerekir. Toplantı yerlerini daha da geliştirmeliyiz, bunun için bayanlarında vakit geçireceğini alanlar oluşturacağız." diye konuştu.

Oluşturulan konvoy eşliğinde vatandaşları selamlayan Palancıoğlu, Süleymanlı mahallesinde ilçe teşkilat başkanı Ragıp Dost'un kullandığı traktöre binerek mahalleyi gezdi. Mahalle kadınlarının kullandığı fırını da ziyaret eden Palancıoğlu, mahallelilere yeni bir fırın sözü verdi. Ziyaret ettiği mahallelerin sıkıntılarını dinleyen Palancıoğlu, mahallerin eksiklerine dair notlar aldı.

Özellikle kadın ve çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Palancıoğlu, her fırsatta kadın ve çocuklarla fotoğraf çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palancıoğlu Yukarı Mahallelere Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement