Palandöken Belediyespor, Evinde Galip Gelmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyespor, Evinde Galip Gelmek İstiyor

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor'da hedef, sahasında karşılaşacağı lider Halkbank'tan puan almak Kulüp başkanı Engin: "Takımın ismine bakmadan tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz.

02.02.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik mağlubiyetinin üzüntüsünü Halkbank karşısında alınacak puanlarla telafi etmek istiyor.

Palandöken Belediyespor Kulübü Başkanı Zafer Bülent Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane Torul Gençlik ile deplasmanda yaptıkları maçta iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen galip gelemediklerini söyledi.

Güzel bir mücadele olduğunu ifade eden Engin, "Gümüşhane taraftarı takımını iyi destekledi. Neticede bir puan aldık, onlar iki puan aldılar. Maça iyi başladık, o şekilde devam etseydik 3 puan alırdık. Lig de mücadele devam ediyor ve daha 7 maçımız var. Her şey planladığınız gibi gitmiyor. Tabii son sırada olmaları ve puan ihtiyacı onları da ateşledi" dedi.

Lider Halkbank ile yapacakları maça çok önem verdiklerini anlatan Engin, puan almak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Halkbak'ın Avrupa kupası maçı var. O nedenle bizden rica ettiler ve cuma günü burada maç yapacağız. Takımın ismine bakmadan tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Oyuncularımız da zaten profesyonel. Bu tür maçları sürekli oynuyorlar. Sahaya çıkıp mücadele edeceğiz ve sonucu hep beraber göreceğiz."

Engin, puan cetvelinin son 4 sırasındaki takımların play-outa kalacak gibi göründüğünü, niyetlerinin son dörde yüksek puanla girip rahat mücadele etmek olduğunu sözlerine ekledi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyespor, Evinde Galip Gelmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement