Palandöken'den Karne Uyarısı - Son Dakika
Ekonomi

Palandöken'den Karne Uyarısı

"Başarısız çocuk yoktur.

23.01.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eğitim-öğretim yarıyılının tamamlanmasının ardından, "Çocukların başarısızlıkları değil, başarılı olduğu yönleri unutulmayıp, ön plana çıkarılmalı" uyarısında bulundu.

Palandöken, 2014-2015 eğitim-öğretim yarıyılının bitmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, karnelerinde "kırık" notu olan çocukların üzülmemesi gerektiğini belirtti.

Tatili öğrenciler ve veliler başta olmak üzere öğretmenlerin çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Palandöken, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız ikinci döneme zinde başlamalıdır. Başarısız çocuk yoktur. Başarısızlıkları değil, başarılı oldukları yönleri unutulmayıp, ön plana çıkarılmalıdır. Tüm veliler, çocuklarımızı yarıyıl tatilinde sıkmadan, dinlendirerek destek olunmalıdır ki başarılı bir ikinci yarıyıl geçsin. Öğrencilerimiz de düzenli bir şekilde ödevlerini yaparak, kendilerini ikinci yarıyıla hazırlamalıdırlar. Öğretmenlerimizin de bu tatili iyi değerlendirip yorgunluklarını atarak, ikinci yarıyıla başlamaları gerekir. Başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Çocuklarımıza inanıyoruz, tüm aileler de çocuklarına inansın ve güvensinler." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Palandöken'den Karne Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement