Palandöken Gençlik Merkezi İkinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Palandöken Gençlik Merkezi İkinci Oldu

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi ağustos ayı gençlik merkezleri sıralamasında Türkiye ikincisi oldu.

29.09.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi ağustos ayı gençlik merkezleri sıralamasında Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri ağustos ayı başarı sıralaması açıklandı.

Başarı sıralamasında Nevşehir Ürgüp Gençlik Merkezi birinci olurken, Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi ikinci sırada yer aldı.

Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Şehirler ve Kültürler Gezisi İl Koordinatörü olan Köksal Kaçmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığının başarılı sıralamasında ilk üç içinde yer aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaçmaz, şöyle konuştu:

"Bakanlığımız bu başarı sıralamalarını yaparken faaliyetlere, üye kayıtlarına, projelere, şehirler ve kültürler gezisine katılıma ve gençlik kampları katılım sayılarına bakıyor. Biz de Palandöken Gençlik Merkezi olarak büyük bir başarı göstererek en başarılı üç gençlik merkezi arasında yer aldık. Bu başarıda özveri ile çalışan gençlik liderlerimizi, üyelerimizi ve bize destek olan tüm gönüllüleri tebrik ediyorum." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Palandöken Gençlik Merkezi İkinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement