Palandöken, Yazın 40'dan Fazla Futbol Takımı Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Palandöken, Yazın 40'dan Fazla Futbol Takımı Ağırlayacak

Palandöken, Yazın 40\'dan Fazla Futbol Takımı Ağırlayacak

Palandöken, yazın 40'dan fazla futbol takımı ağırlayacak Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl Palandöken Dağı'nın eteklerine yaptırılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne bu yıl yerli ve yabancı olmak üzere 40'ın üzerinde futbol takımı gelecek.

11.04.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken, yazın 40'dan fazla futbol takımı ağırlayacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl Palandöken Dağı'nın eteklerine yaptırılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne bu yıl yerli ve yabancı olmak üzere 40'ın üzerinde futbol takımı gelecek. Deniz seviyesinden 3 bin metre yükseklikteki Palandöken'de sadece futbolcuların değil, atletizm, boks, güreş ve buz sporları takımları da kamp yapmak için rezervasyon yaptırdı. Palandöken'deki otel işletmecileri, Erzurum kış sporlarından sonra yüksek irtifa kamp merkezi oldu. Geçen yıl yerli, yabancı 30 futbol takımı kamp yaptı. Bu yıl Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında kamp yapmak için rezervasyonlar başladı. Bu nedenle Palandöken'deki tüm oteller yaz sezonunda açık kalacak. Sporcular, Temmuz sıcaklarında bile geceleri karasal iklim gereği üzerlerine hırka giymek zorunda kalıyor dediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Palandöken, Yazın 40'dan Fazla Futbol Takımı Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erzurumlugenç: erzurum aynı zamanda rakımın yüksekliği nedeniyle de yazın gün ortasında özellikle aşırı kavurucu sıcaklık vardır. milleti kandırmayın serin merin diye sizin herşeyiniz para para 0 0 Yanıtla

Advertisement