Palmiye Plajı'na Mavi Bayrak ve A Artı Ödülü - Son Dakika
Yerel

Palmiye Plajı'na Mavi Bayrak ve A Artı Ödülü

Palmiye Plajı\'na Mavi Bayrak ve A Artı Ödülü

Balıkesir’in Ayvalık Engürü Sahilken Sitesi’nin Mavi Bayrak ve A Artı ödülü alması dolayısıyla, Palmiye Plajı’nda tören düzenlendi.

10.08.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık Engürü Sahilken Sitesi'nin Mavi Bayrak ve A Artı ödülü alması dolayısıyla, Palmiye Plajı'nda tören düzenlendi. Törene katılan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, site yöneticilerini çevreye olan duyarlılıklarından dolayı kutladı.

Ayvalık'ta mavi bayraklı plajların sayısı bu sene bir tane daha arttı. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer'in katıldığı bir tören ile resmen açılışı yapılan Palmiye Plajında temizliğin ve kalitenin simgesi olan mavi bayrak göndere çekildi. Engürü Sahilkent sitesi Başkanı Gürsel Uslu ve site yöneticileri başkan Gençer'e mavi bayrak ve A Artı ödülüne layık görülen plajı gezdirerek detaylı bilgiler verdi. Engürü Sahilkent Sitesi'nin plajda yaptığı çevre düzenlemesinin örnek olacak bir davranış olduğunu belirterek; "Sizler burada adeta belediye gibi çalışarak plajında harikalar yaratmışsınız. Buraları çok güzel olmuş" dedi. Sitenin yönetim kurulu başkanı Uslu, başkan Gençer'den sahildeki ağaçların sulanması konusunda destek istemesi üzerine Gençer, Ayvalık Belediyesi olarak belirli aralıklarla tankerle su gönderebileceklerini bildirdi.

Palmiye Plajı'ndaki sosyal tesisin işletmeciliğini yapan Murat Sanma, "Öncelikle Sayın belediye başkanımız Rahmi Gencer'e çok teşekkür ederim. Bize bu konuda çok yardımcı oldu. Ayrıca; Engürü Sahilkent Sitesi Başkanımız Gürsel Uslu'ya da çok teşekkür ediyorum. Gürsel Bey'in ciddi anlamda sitemiz ve plajımıza için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak çalışma yaptılar" diye konuştu. Başkan Gençer, site sakinleriyle uzun süre sohbet ettikten sonra Palmiye plajını dolaştı. Gencer, Ayvalık Belediyesi'nin çevreyle ilgili projelerinden söz etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palmiye Plajı'na Mavi Bayrak ve A Artı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement