Pamuk Geçidi Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika
Yerel

Pamuk Geçidi Şehitleri İçin Mevlit

Pamuk Geçidi Şehitleri İçin Mevlit

18 Nisan 1992’de Iğdır-Doğubayazıt Karayolu Pamuk Geçidi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 4 astsubay ve bütün şehitler için Samsunlu Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın ailesi tarafından 22. mevlit okutuldu.

19.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Nisan 1992'de Iğdır-Doğubayazıt Karayolu Pamuk Geçidi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 4 astsubay ve bütün şehitler için Samsunlu Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın ailesi tarafından 22. mevlit okutuldu.

Pamuk Geçidi olayının 22. yıl dönümü nedeniyle Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın Samsun'da yaşayan ailesi tarafından Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan Bilal-i Habeşi Mescidi'nde şehit astsubaylar İlhan Hamlı, Erkan Iğdır, Mustafa Karaçimen, Naci Yıldırım ve bütün şehitlerin ruhları için bir mevlit programı düzenlendi. Mevlit programında, Pamuk Geçidi şehitlerinin ve diğer şehitlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim okundu, Kelime-i Tevhid çekildi, dualar yapıldı.

Mevlit programına Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın ağabeyi Ayhan Hamlı, devre arkadaşı emekli Astsubay Başçavuş Murat Saatçı, Güneydoğu Gazisi Gazi Polis Memuru Hasan Yıldız, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ali Bulut ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mevlit, misafirlere sunulan ikram, dua ve ilahilerle sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pamuk Geçidi Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement