Pamukkale'de "Manzarayı Engelleyen Tepe" Taşınıyor - Son Dakika
Yerel

Pamukkale'de "Manzarayı Engelleyen Tepe" Taşınıyor

- Pamukkale Belediyesi, TOKİ konutları ile AK Vadi Parkı arasında kalan tepeyi ortadan kaldırmak için çalışma başlattı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gülersin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aktepe Mahallesindeki Ak Vadi Parkı ile TOKİ konutları arasında bulunan tepenin ortadan kaldırılması için çalışma yaptıklarını belirterek, vatandaşların isteğini yerine getirdiklerini kaydetti.

26.06.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Pamukkale Belediyesi, TOKİ konutları ile AK Vadi Parkı arasında kalan tepeyi ortadan kaldırmak için çalışma başlattı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gülersin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aktepe Mahallesindeki Ak Vadi Parkı ile TOKİ konutları arasında bulunan tepenin ortadan kaldırılması için çalışma yaptıklarını belirterek, vatandaşların isteğini yerine getirdiklerini kaydetti.

Toplamda 2 bin kamyon hafriyatın taşınacağını anlatan Gürlesin, şunları söyledi:

"Aktepe Mahallesi sakinlerinin en önemli isteklerinden birisi Ak Vadi Parkı ve TOKİ konutları arasında bulunan ve bölgeye görsel anlamda büyük sıkıntı yaratan 20 bin metreküp boyutundaki devasa tepenin kaldırılmasıydı. Hem bölgede toz kaynağı olan hem de TOKİ Konutları sakinlerinin evlerinden Ege'nin en büyüğü olan Ak Vadi Parkı'nı görmesini engelleyen tepeyle ilgili yerel seçimler öncesi talepler olmuştu. Konuyla ilgili inceleme yaparak vatandaşın o talebini yerine getirdik. Şu ana kadar tepeden yoğun bir çalışmayla bin kamyon hafriyat taşındı. Bir hafta içinde bin kamyon hafriyat daha taşınarak tepe tamamen dümdüz edilmiş olacak. Tepenin kaldırıldığı alan ise Ak Vadi Parkı'yla birleşerek yeşil bir alana dönüşecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pamukkale'de 'Manzarayı Engelleyen Tepe' Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement