Pamukkale'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Pamukkale'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı

Pamukkale\'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı

Pamukkale Belediyesi, ilçede tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz kablosuz internet hizmeti başlattı.

20.09.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Belediyesi, ilçede tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz kablosuz internet hizmeti başlattı.

Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz internet hizmeti Asm 4 mahallede 10 adet kablosuz internet istasyonu ile faaliyete başladı.

İlçede başta gençler ve öğrenciler olmak üzere tüm ilçe halkına hizmet verecek ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası ilk etapta 4 mahallede kuruldu. Turizm bölgesi Karahayıt'ta 4, Akköy'de 1 olmak üzere, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Asmalıevler'de 2 ve Yunusemre mahallesinde 3 toplamda ise 10 adet ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Güneşten kendi enerjisini üreten istasyonlarda vatandaş hem cep telefonunu şarj edebiliyor hem de istasyonun 50 metre çapında interneti ücretsiz kullanabiliyor.

Kısa zamanda ücretsiz internet hizmetinin tüm ilçe geneline yayılacağını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "29 aylık dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle önemli bir mesafe aldık. Dönemimiz içerisinde de inşallah ortaya çıkan eserlerimizle modern bir Pamukkale'nin fotoğrafını ortaya çıkarmış olacağız..Bilgi kaynağı olan ve iletişimden, insanların birçok işlemini üzerinden yapabildiği internet, günümüzde artık vazgeçilmezler arasında.Biz de gençlerimize, vatandaşlarımıza her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti vermeye başladık. İlk etapta turizm bölgemize ve üniversite öğrencilerimizin yoğun olduğu 4 mahallemizde toplam 10 adet ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası kurduk. Bir istasyondan aynı anda 6 kişi telefonunu şarj edebilir ve ücretsiz internetten faydalanabilir durumda. İnşallah kısa zamanda ücretsiz internet istasyonu ve şarj noktası tüm mahallelerimize yayılacak. Çalışmamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pamukkale'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement