Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm - Son Dakika
Güncel

Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm

HEPAR Genel Başkanı Pa­mu­koğ­lu, "Gönüllülerden seçeceğim özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

09.02.2015 10:01  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak ve Eşit­lik Par­ti­si­'nin (HE­PAR) Ge­nel Baş­ka­nı Osman Pamukoğlu, Hak­ka­ri Dağ ve Ko­man­do Tu­gay ko­mu­tan­lı­ğı dö­ne­min­de te­rör­le mü­ca­de­le­nin ön­de ge­len isim­le­rin­den bi­ri­siydi. Seçim barajı nedeniyle 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak gireceğini açıklayan Pamukoğlu "Gönüllülerden seçeceğim, özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle, terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

"SEÇMEN İTTİFAK YAPILMASINI İSTİYOR"

Sözcü gazetesine açıklamalarda bulunan Pamukoğlu, tutumlarından dolayı MHP ve CHP'ye eleştirilerde bulunarak şu ifadelere yer verdi: "AK­P'­yi alt et­me­nin yo­lu var. Ana­do­lu ve Trak­ya'da git­ti­ğim yer­ler­de halk, 'Ne olur it­ti­fak ya­pın, ne olur cep­he ku­rul­sun, güç bir­li­ği ya­pıl­sı­n' di­yor. Bu­nu ıs­rar­la ta­lep edi­yor­lar. Bu iş­bir­li­ği­nin de da­ha çok MHP ve CHP'y­le ya­pıl­ma­sı­nı is­ti­yor­lar. Sırf halk is­ti­yor di­ye MHP ve CHP'y­le ge­çen ekim ayın­da te­mas kur­dur­dum. MHP'­den bı­ra­kın ce­va­bı, te­le­fo­na bi­le çık­mı­yor­lar. MHP'­de sis­tem ta­ma­men ka­pa­lı. 'E­ve­t' de­me­yi de­ğil, 'ha­yı­r' de­me­yi de be­ce­re­mi­yor­lar.

"ONLAR DA 'HAYIR' DEMEYİ BECEREMEDİLER"

CHP'­den 'gö­rü­şe­li­m' de­nil­di. Ge­nel Baş­kan Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­'y­la 1 sa­at 15 da­ki­ka gö­rüş­tüm. Bu­gün­kü gü­cü­mü­zü bı­ra­kın en za­yıf dö­ne­mi­miz­de bi­le se­çi­me gir­di­ği­miz­de al­dı­ğı­mız oy­la­rın ör­ne­ği­ni ver­dim, 'Bun­la­rı si­ze ve­re­lim. Siz de, bü­yük il­ler­de çı­kar­dı­ğı­nız mil­let­ve­ki­li sa­yı­sın­dan son­ra­ki­le­re bi­zim gös­te­re­ce­ği­miz aday­la­rı ko­yun' dedim. Bu yol­la, CHP'­ya 3-5 da­ha faz­la mil­let­ve­ki­li se­çil­miş ola­cak­tı. 30 Eki­m'­e ka­dar bu ko­nu­da 'e­ve­t' ya da 'ha­yı­r' de­nil­me­si­ni is­te­dim. An­cak on­lar da 'ha­yı­r' de­me­yi be­ce­re­me­di­ler."

3. BÖLGEDEN ADAY OLACAK

Pamukoğlu, Silivri, Çatalca gibi ilçeleri de içine alan İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olarak katılacağı seçim için bugün start verecek.

Osman Pamukoğlu\'nun Seçim Vaadi: PKK\'yı 365 Günde Bitiririm
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (120)

  • kekowa: Osman pamukoglan git bi yerlerde fazla ses çıkarmadan öl :D 21 67 Yanıtla
  • EN AZ 20 ÇOCUK DOĞURUN.: KÜRT KARDEŞLERİM DOĞURUN DOĞURUN DOĞURUN. ÇOK DOĞURUN. TÜM TÜRKİYEYİ ELE GEÇİRESİYE KADAR DOĞURUN. TİRKOLARI BURALARDAN SÜRÜP ÇIKARASIYA KADAR DOĞURUN. EN AZ 20 ÇOCUK DOĞURUN. 10 61 Yanıtla
  • hakan: adam gibi adamsın şimdi bölücülere bak nasıl inim inim iinliyor sayfalarda kansız millet 24 21 Yanıtla
  • recayi: NE MUTLU KÜRDÜM DİYENE BİR DAHA KÜRD OLARAK GELECEM DÜNYYA MI GO AMİN KURT HENE 32 11 Yanıtla
  • kekowa: Osman pamukoglu kafa icin ne kullaniyorsa bende istiyorum. Kafa bir milyon :D 23 20 Yanıtla
  • ÖRGÜTÜ ALİYE-İ ABDULLAHİYE: ŞİMDİYE KADAR 7 TANE GENEL KURMAY BAŞKANI 5 BAŞBAKAN BİLMEM KAÇ VALİN AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ EVLADIM. . . GEL EVLADIM GEL. . BİZ KANDİLDEYİZ. . KAFATASÇI ORDUNU TOPLA GEL. . . HALKIN 20 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARINI KARŞIMIZA ÇIKARMA. . SEN VE SENİN GİBİLER GELSİN KANDİLE. . . MİLLETİN KANI ÜZERİNDEN HAVA ATMA. . SENİN GİBİLERİ TOPLA GEL. . 17 21 Yanıtla
  • kırmızı beyaz: Hakları komando tugay komutanıyken pkk bu adamın sayesinde kaçacak fare deliği bulamıyordu ben askerime leş toplatmam diyen bir türk komutandır sayın pamukoğlu helal sana arkandayız 29 8 Yanıtla
  • kekowa: Paşa bonzai kurbanı galiba :D 18 18 Yanıtla
  • Tuşba: Oturduğu semtin tinercilerini bile bitiremez bu adamm 18 17 Yanıtla
  • isim yok: 1993 yılında osman pamukoglu öncülüğünde operasyon cıktık ismimi söylemek istemiyorum bir er asker olarak üç gün süren bu operasyonda hiç bir pkklı ya ulaşamadımız halde aralık ayında iki metre karın içinde donmak üzereydik pkk mgaralara saklnmış ortalıkta yok dördüncü güne yakın 12 arkadaşımız soguktan donarak şehit oldu pamuk oğlu silahlarımızın dipçıklerini yakmamızı emreti silahlarımızn dipçiklerini yaktık ve son anda donmaktan kurtulduk beşinci günde bir kurşun atmadan bile kışlaya geri dönük bence sonuc alınamıyacak vaz gecelim bu sevdadan ben bizzat kendim canlı şahidim 16 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. 30 adrese yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi
    11:47 Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konseri'nde kente bin kişilik konferans ve tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto
    11:45 Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Sığacık'ta bulunan Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı protesto düzenlendi. Yetişkin, marina yapımının başında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparken bazıları da sahilde güneşlendi. Geminin akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay ve 3 ay sonrası için beklenti yüzde 50 oldu.

  • Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto
    11:43 Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı düzenlenen eylemde, vatandaşlar marinanın rant uğruna talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.


Advertisement