Pamukova'da Otomobil Duvara Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Pamukova'da Otomobil Duvara Çarptı: 3 Yaralı

Pamukova D-650 karayolunda kontrolden çıkan otomobil kayarak ters döndükten sonra 100 metre sürüklenip dere kenarındaki istinat duvasına carptı.

06.06.2014 11:14  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Pamukova İlçesi girişinde D-650 karayolunda kontrolden çıkan otomobil kayarak ters döndükten sonra 100 metre sürüklenip dere kenarındaki istinat duvasına carptı. Kazada 1'i İtalyan 3 kişi yaralandı.

Bilecik'ten Adapazarı yönüne giden 40 yaşındaki Çağdaş Anlar yönetimindeki 34 HG 4399 plakalı otomobil yoğun yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkınca devrilerek ters döndü.

Otomobil yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra yol kenarındaki derenin istinat duvarına hızla çarptı. Kazada beton duvar otomobilin arka tarafını parçalayıp arka koltuğa kadar girdi

Kazada otomobili kullanan araç sürücüsü Çağdaş Anlar, İtalyan, 42 yaşındaki Silvia Goldoni ve 35 yaşındaki Yasemin Ürkmez yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulanslara alınan 3 yaralı, Pamukova İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralılar daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pamukova'da Otomobil Duvara Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement