Panel Katılımcıları Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Panel Katılımcıları Yemekte Buluştu

Panel Katılımcıları Yemekte Buluştu

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı ile Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nce (DİSİAD), gerçekleştirilen “Türkiye’de Madencilik ve Diyarbakır’ın Madencilik Sektörlerindeki Yeri“ adlı panele katılan konuklar, akşam yemeğinde de bir araya gelerek, madencilikle ilgili tartışmalarını sürdürdü.

22.02.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı ile Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nce (DİSİAD), gerçekleştirilen " Türkiye'de Madencilik ve Diyarbakır'ın Madencilik Sektörlerindeki Yeri" adlı panele katılan konuklar, akşam yemeğinde de bir araya gelerek, madencilikle ilgili tartışmalarını sürdürdü.

Yemeğe, Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, DİSİAD Başkanı Burç Baysal ile madencilik sektörünün ileri gelenleri de katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yaparak katılımcıları selamlayan Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı, 33 medeniyete ev sahipliği yapan, her bir köşesi tarih kokan bir kentte böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Katılımcılar, daha sonra maden sektörü ve kentin sorunları üzerine sohbet etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Panel Katılımcıları Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement