Panik Yok, Şampiyonluğu Kaybetmedik" - Son Dakika
Spor

Panik Yok, Şampiyonluğu Kaybetmedik"

Panik Yok, Şampiyonluğu Kaybetmedik"

Beşiktaşlı yöneticiler derbiden sonra kendi aralarında yaptıkları toplantıda yarışın devam ettiğini belirterek umutlu ifadeler kullandı.

24.03.2015 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe önünde şanssız bir yenilgi aldıkları görüşünde birleşen Beşiktaşlı yönetim, “Bir mağlubiyetle dağılacak takım değiliz. Panik yapmaya hiç gerek yok. Biz sadece elimizdeki avantajımızı kaybettik, şampiyonluğu değil” dedi.

Başkan Fikret Orman ise “Kaçan gollerden birini bile atsaydık, derbide skor çok farklı olabilirdi” yorumunu yaptı.

Club Brugge’e yenilerek UEFA Avrupa Ligi defterini erken kapatan Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’ye de mağlup olarak liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptırması moralleri bozarken, Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, şampiyonluk yarışının şimdi başladığını dile getirdi.

Teknik Direktör Bilic’in basın toplantısında şampiyonluk için yaptığı umut dolu açıklamaları kendi aralarında değerlendiren siyah-beyazlı yöneticiler, “Şanssız bir yenilgi aldık ama ligin bitimine 9 hafta daha var. Bir derbi mağlubiyetiyle dağılacak değiliz. Paniğe hiç gerek yok. Biz sadece elimizdeki avantajı kaybettik, şampiyonluğu değil” dedi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maçı protokol tribününde izleyen Başkan Fikret Orman’ın ise hem üzüntülü hem de sinirli olduğu öğrenildi. Orman’ın yanındaki yöneticilere, “Maçta biz daha fazla pozisyona girdik ama bir türlü golü bulamadık. Yakaladığımız fırsatların bir tanesi gol olsa skor daha farklı olurdu. Neticede yapacak bir şey yok. Şans bizim yanımızda değildi” diye konuştuğu belirlendi.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Bilic’in üst üste 7. derbiyi kazanamamasını da kendi aralarında masaya yatırdı. Beşiktaşlı idarecilerin, “Daha atak ve daha saldırgan olabilirdik. Fenerbahçe hem fizik hem de mental olarak bizden çok geriydi. Böyle bir fırsatı değerlendirmemiz gerekirdi. Brugge ve Fenerbahçe maçlarının ardından lige milli ara verilmesi bizim için çok büyük bir şans. Takımın toparlanması için önemli bir fırsat” yorumunu yaptıkları aktarıldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Panik Yok, Şampiyonluğu Kaybetmedik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement