Para Enerjisini Kendinize Çekin! - Son Dakika
Kadın

Para Enerjisini Kendinize Çekin!

Para Enerjisini Kendinize Çekin!

Ünlü astrolog Nuray Sayarı'nın, para enerjisini kendinize çekebilmeniz, için size birkaç mucizevi önerisi var!

30.07.2012 12:30  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nuray Sayarı para mucizelerini sıralarken sadece bu uygulamalarla para kazanılmasının mümkün olmadığını ancak para kazanma çabalarınızın iyi sonuçlar vermesinde beyaz mucizelerin size yardımcı olabileceğini belirtiyor. İşte size parayı kendinize çekmenizi sağlayacak birkaç mucizevi öneri!

Çok para kolyesi

Malzemeler

Yenibahar taneleri

Tarçın çubukları

Karanfil taneleri

Ginseng kökü

İki dikiş iğnesi ve misina

Hazırlanışı:

Kök ve baharatları yumuşamaları için akşamdan suya bırakın. Sabah kökleri istediğiniz büyüklük ve şekillerde kesin. Misinanın iki ucunu dikiş iğnesine geçirin ve malzemelerinizi simetrik şekilde iki uçtan dizin. Misinanın iki ucunu bağlayarak kolyenizi kurutmaya bırakın.

Bol para mucizesi

Temiz bir cam kavanoza her gün biraz çemen otu tohumu ekleyin. Kavanoz dolduğunda ağzını sıkıca kapatın ve bir meşe ağacının altına gömün.

Para tütsüsü

Malzemeler

Kahverengi şeker

5 kuru portakal yaprağı

Portakal özü

Hazırlanışı

Malzemeleri bir havanda iyice dövünüz ve hamur haline getirin. Hazırladığınız hamuru çelik bir tavada yakın. Bir dakika sonra alevi söndürün ve tütsü dumanının odayı sarmasını sağlayın.

Para yastığı

Boş bir yastık içini kuru fesleğen, kuru papatya ve kuru çemen otuyla doldurun. Bu yastıkla uyuduğunuz geceler parayla ilgili rüyalar göreceksiniz.

Para tuzu

Malzemeler

1 fincan deniz tuzu

1/2 fincan badem yağı

4 damla fesleğen esansı

2 damla tarçın esansı

4 damla kekik yağı

Hazırlanışı

Malzemeleri cam bardakta iyice karıştırın. Banyonuzu size huzur verecek hale getirin, ışıkları söndürün ve mum yakın. Cam bardaktaki karışımla vücudunuzu ovun.

Yeşil kurdele mucizesi

50 cm yeşil kurdele alınız. Kurdeleyi tutarken sahip olmak istediğiniz para miktarına odaklanınız. Odaklanmış haldeyken kurdeleye eşit aralıklarla 9 düğüm atın. Bu kurdeleyi yastık içine koyun ve istediğiniz parayı kazanana kadar oradan çıkarmayın. İstediğiniz parayı elde ettiğinizde düğümleri çözün ve kurdeleyi denize atın.

Kedi mumu

Malzemeler

Kedi şeklinde siyah veya yeşil mum

Yasemin esansı

Hazırlanışı

Mumu yasemin esansıyla ovun ve yakın. Mumun alevine bakarken istediğiniz mal veya parayı düşününüz. Mum tamamen bitene kadar yanık bırakın.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Para Enerjisini Kendinize Çekin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement