Paralel Yapı Operasyonunda Ordu'da 1 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Paralel Yapı Operasyonunda Ordu'da 1 Gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından emniyetteki ’paralel yapıya’ yönelik olarak yasa dışı dinleme iddiaları ile ilgili 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyon kapsamında Ordu’da 1 polis gözaltına alındı.

25.02.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından emniyetteki 'paralel yapıya' yönelik olarak yasa dışı dinleme iddiaları ile ilgili 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyon kapsamında Ordu'da 1 polis gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nde görevli iken daha önce yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ancak serbest bırakılması üzerine açığa alınan E.Y., yaklaşık 5 ay açıkta kaldıktan sonra mahkeme kararıyla görevine döndü. Bunun üzerine Ordu'ya atanan ve Koruma Şube Müdürlüğü bünyesinde adli koruma olarak görev yapmaya başlayan E.Y., bugün Ankara merkezli olarak 20 ilde eş zamanlı yapılan 'paralel devlet yapılanması' operasyonu kapsamında tekrar gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.Y., sağlık kontrolünün ardından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmek üzere Ankara'ya götürüldü. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Paralel Yapı Operasyonunda Ordu'da 1 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement