Paralel Yapı' Operasyonunda Tutuklandı, Sare Davutoğlu'na Mektup Yazdı - Son Dakika
Güncel

Paralel Yapı' Operasyonunda Tutuklandı, Sare Davutoğlu'na Mektup Yazdı

Paralel Yapı\' Operasyonunda Tutuklandı, Sare Davutoğlu\'na Mektup Yazdı

Manisa'da iki ay önce gerçekleştirilen 'paralel devlet yapılanması' operasyonunda tutuklanan ev kadını 43 yaşındaki K.A., haksızlığa uğradığını belirterek, İzmir Aliağa Şakran Cezaevi'nden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na mektup gönderdi.

27.01.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da iki ay önce gerçekleştirilen 'paralel devlet yapılanması' operasyonunda tutuklanan ev kadını 43 yaşındaki K.A., haksızlığa uğradığını belirterek, İzmir Aliağa Şakran Cezaevi'nden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na mektup gönderdi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaklaşık bir yıldır sürdürülen 'paralel devlet yapılanması' ve 'Fethullahçı terör örgütü' soruşturması kapsamında tutuklanan 4 çocuk annesi K.A., eşi Hüsnü A. aracılığıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na mektup gönderdi. İzmir Aliağa Şakran Cezaevi'nde tutuklu bulunan K.A., mektubunda şöyle dedi:

"Buranın şartları fiziksel olarak yeterli değil. Soğukta böbreklerim, sigara dumanından ciğerlerim acıyor. Bir namaz için uyandığımda göğüs kafesimde bir sıkışma oldu. Sanki felç indi. 'Stresten' dediler. Hastaneye götürdüler, ellerimi kelepçelediler. Hastanedekiler suçluymuşum gibi baktılar. Çok rencide oldum. 'İnanın ki suçsuzum, ben sadece anneyim' demek istedim ama diyemedim. Ertesi gün başka rahatsızlıklar. Bağırsaklar çalışmıyor, stresten kasıldı. Ağzımın içi yara doldu. Sıkıntıdan bahçeye çıkıyorum. Gökyüzüne bakıyorum, cezaevinin arkasındaki çöplüğe uçan birkaç martı görüyorum. Bunlar evimizin oraya da uçarlar mı? 'Annenizi gördük' derler mi? Bilmiyorum ama dayanamıyorum. Çocuklarım her ne kadar iyi olduklarını söyleseler de özlüyorum. Her günüm çocuklarımı düşünmekle geçiyor. Çok önemsediğim eğitim hayatlarının sonunda mezuniyet törenlerine katılabilecek miyim? ya katılamazsam diye endişeleniyorum."

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na seslenen K.A. mektubunu, "Çocuklarımla her gün ne yapıyorlar, nasıllar diye telefonla görüşüyorduk. Sınav zamanında mutlaka dua isterlerdi. Şimdi ne yapacaklar? Kiminle görüşecekler? Kimden dua isteyecekler, sınavları için. Anneleri açık mezarda artık Sare Hanım, lütfen empati kurun. Siz içinizdeki ukdelerle büyüdünüz mü? Evlatlarınıza şefkat kanatlarınızı açabiliyor musunuz? Tam hayallerinize ulaşacakken böylesine büyük bir haksızlığa uğradınız mı? Suçsuzken suçlu duruma düştünüz mü? Suç işlemiş muamelesi gördünüz mü? Koğuştakiler bile, 'Hadi biz neyse de sizin burada işiniz ne' diye soruyorlar. Allah aşkına, siz de benim gibi annesiniz. Duyun sesimi" diyerek bitirdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Paralel Yapı' Operasyonunda Tutuklandı, Sare Davutoğlu'na Mektup Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement