Paralel Yapı Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Paralel Yapı Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Paralel Yapı Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi

İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen “paralel yapı”ya yönelik dün yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildi.

16.04.2015 06:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen "paralel yapı"ya yönelik dün yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Polisler hastane çıkışında, "Zalimler sarayda olsa zindan gibi yaşar, mazlumlar zindanda olsa saray gibi yaşar" dedi.

İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen "paralel yapı"ya yönelik dün yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirildi. 2 ayrı otobüsle getirilen polislerin hastaneye giriş ve çıkış yaptıkları sırada çevik kuvvet polisi kalkanlarının kaldırarak yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. Polisler hastane çıkışında, "Zalimler sarayda olsa zindan gibi yaşar, mazlumlar zindanda olsa saray gibi yaşar" dedi. Zanlıların sağlık kontrolü sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Paralel Yapı Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement