Paralel Yapının Kurbanı Oldum" - Son Dakika
Spor

Paralel Yapının Kurbanı Oldum"

Paralel Yapının Kurbanı Oldum"

Katar'ın Umm Salal takımını çalıştıran Bülent Uygun nam-ı diğer 'Asker Bülent' de cemaati suçladı.

14.02.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerim için büyük adım

Umm Salal'a geleli üç ay oldu. Nasıl gidiyor Katar günleri koç?

Her şeyden önce dünyanın en önemli hocalarının Katar Futbol Federasyonu tarafından getirtildiği bir ülkede bana böyle bir davet gelmiş olması kariyerim açısından büyük bir adım. Burada, 'Hayaller ülkesinde kendi hayallerimi gerçekleştirmeye, elime geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.

Verilmeyecek hiçbir hesabım yok

Türkiye'de harcandığınızı, kıymetinizin bilinmediğini hissettiğiniz oluyor mu?

Sivasspor'u UEFA'ya, Şampiyonlar Ligi'ne götürmeme rağmen bu büyük başarıyı, Anadolu takımlarının da şampiyon olabileceğini gösterme başarımı gölgelemeye çalıştılar. Kendi ülkemde insanlar bana cephe almış gibi bir imaj yaratılmaya çalışılıyor. Zaten bu iş böyledir, başarılı bir adamsan karşında bir güç odağı olur. Yaşadığım süreçte çok şükür şike ile ilgili herhangi bir ceza almadım ama teşvikle ilgili bana yakıştırılmaya çalışılan bir suç oldu. Türkiye'deki son operasyonlarla gerçek yüzü ortaya çıkan yapının kurbanı oldum. Ayrıldığım, ismini anmak istemediğim o kadından (eski eşi) dolayı da töhmet altında kaldım. Allah'a şükür, verilemeyecek hiçbir hesabım yok. O zaman da söylediğim gibi, gerçekler çok şükür ortaya çıkıyor zamanla ve daha da çıkacak.

En fakirinin 10 milyon Euro'su var

Burada maddi motivasyon etkili olmaz. Nasıl aşıyorsunuz?

Takımımdaki futbolcuların yüzde 90'ı Katarlı, üç tane yabancı var. Ekonomik olarak hiçbir beklentileri yok. Zaten yeterince zengin hepsi. Zevk için oynuyorlar. Her galibiyetten sonra veya izin günlerinde Phuket adasına, Bora Bora'ya ya da Umre'ye gidiyorlar. En fakir futbolcumun 10 milyon Euro'su var öyle söyleyeyim.

Röportajın devamını okumak için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Paralel Yapının Kurbanı Oldum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement