Paramparça 15.Bölüm Fragmanı, Ölüm ve Yaşam Arasında Özkan Var.. - Son Dakika
Soğuk Haber

Paramparça 15.Bölüm Fragmanı, Ölüm ve Yaşam Arasında Özkan Var..

Paramparça 15.Bölüm Fragmanı, Ölüm ve Yaşam Arasında Özkan Var..

Paramparça 15. bölümün en yeni görüntüleri ve dizinin son bölümünde yaşanan önemli gelişmeler. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle Pazartesi akşamlarının en fazla izlenen dizileri arasına girmeyi başardı.

06.03.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paramparça dizisinin yeni bölümünde dizi severleri heyecan dolu dakikalar bekliyor. Paramparça yeni bölümde Özkan'ın yaptıkları Gülseren'in boyunu artık aşmıştır. Gülseren kendini camdan atmaya yeltenir. Özkan ona müdahele etmek ister ancak durum daha da kötü bir hal alır. Gülseren camdan düşerken Özkan onu tutar. Mahalleli de olan biteni korku içerisinde izlemektedir. Paramparça 15.bölümde Gülseren'in akıbeti ne olacak ? Bu sorunun cevabı ve daha fazlası Pazartesi akşamı Paramparça dizisinin yepyeni bölümünde olacak. Dizinin en yeni fragman videosu ve son bölümden detaylar haberimizde.

Paramparça dizisi son bölümde neler oldu? 14.bölümü ile pazartesi akşamı STAR TV ekranlarında heyecenlı dakikalar yaşatan dizinin olayları bitmek bilmiyor. Özkan'ın ani hareketlerinden Cihan, bu bölümde nasibini alır. Gülsere'i Cihan'dan kıskanan Özkan soluğu DarkBule'da alır ve camı çerçeveyi indirir, üstüne bir de adam yaralar. Polisler peşinde olan Özkan'ın ablası Kerşman ondan kurtulmanın yollarını arar.

Gülseren ise önceki gece yaşadıklarının şokundadır. Ölümün eşiğinden dönen Gülseren olayları öğrenince Cansu ve Hazal'ın durumunu merak eder. Cihan, o adamdan kızlarını ve Gülseren'i nasıl koruyacağını düşünmekte... Paramparça dizisi 14.bölüm ve 15.bölüm hakkında en ince detaylara bugun.com'dan ulaşabilirsiniz.

Star TV'de bu sezon ekranlara gelen Paramparça dizisi yayınlandığı haftadan itibaren rating sırlamasında zirvede ki yerini korumayı başardı. Star TV'nin başarılı yapımı Paramparça yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Dizi AB ve Total'de en çok izlenen yapım oldu. Paramparça'yı, Karadayı zirve yarışında takip etti.

GÜLSEREN ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR

Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her yolu dener. Ancak Özkan'ı durdurmak mümkün değildir. Gülseren için tek kurtuluş yolu camdan atlamaktır Nitekim de camdan kendisini atar. Onu son anda kurtaran Özkan olur ve eve polisler yığılır. Özkan, yaptıklarına pişmandır ama yine öfkesine yenilir. Bütün bu olanlardan sorumlu tuttuğu Cihan'a gözdağı vermek isterken başına büyük bir bela açar. DarkBlue'da arabasının camını parçalayan Özkan daha da ileri gider ve Cihan'ın adamını ağır bir şekilde yaralar.Polisler artık köşe bucak onu arar. Detaylar ve daha fazlası Paramparça 15.bölümde olacak..

Son Dakika Soğuk Haber Paramparça 15.Bölüm Fragmanı, Ölüm ve Yaşam Arasında Özkan Var.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement