Paramparça 61. Bölüm Fragmanında Şoke Eden Planlar! - İzle - Son Dakika
Güncel

Paramparça 61. Bölüm Fragmanında Şoke Eden Planlar! - İzle

Paramparça 61. Bölüm Fragmanında Şoke Eden Planlar! - İzle

Paramparça 61. bölüm fragmanında Gürpınar ailesine şoke eden planlar sahne alıyor.

09.04.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paramparça 61. bölüm fragmanında Gürpınar ailesine şoke eden planlar sahne alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında oldukça hareketli gelişmeler olacak. Paramparça 61. bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve Paramparça 61. bölüm fragmanında yaşanacak detayların özeti

Paramparça 61. Bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Star TV'nin sevilen dizisinde bu hafta Maide Hanım'ın planları çok konuşulacak. Candan'ı kullanıp Ozan'a yakınlaşmasını planlayan Maide Hanım'ın planı ne olacak? Deniz, gerçek babasıyla tanışıyor!

Star TV'nin fenomen dizisi haline gelen paramparça yeni bölümüyle yine fırtınalar estiriyor. Cihan, Ayşe'ye git gide gönlünü kaptırırken, Dilara'da Harun ile yasak aşk yaşamaya başlıyor. Cihan ailesi'nin adı lekelenmesin diye Dilarayla evlenmesine rağmen, Dilara Cihan'a ihanet ediyor. Maide Hanım'ın hain planları bu kez Ozan üstünden olacağa benziyor. Candan ile Ozan'ı kendi oyunlarına alet eden Maide Hanım'ın yeni planı ne olacak'Paramparça yepyeni bölümüyle 11 Nisan Pazartesi Star TV'de!

PARAMPARÇA 60. BÖLÜM ÖZETİ

Dilara; "Demir senin oğlun"

Dilara'nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun'un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun'u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun'a, Demir'in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

Cihan, Ayşe ile gururu arasında kalır

Dilara'nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun'u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara'nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Paramparça 61. Bölüm Fragmanında Şoke Eden Planlar! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement