Paramparça 9 Mart Son Bölüm, Gülseren'in Duyguları Paramparça - Son Dakika
Soğuk Haber

Paramparça 9 Mart Son Bölüm, Gülseren'in Duyguları Paramparça

Paramparça 9 Mart Son Bölüm, Gülseren\'in Duyguları Paramparça

09.03.2015 Paramparça 15.yeni bölümde Cansu ve Gülseren yakınlaşmasının çevrelerindeki yankıları sürüyor. Paramparça dizisinin 9 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünden tüm detaylar, son bölümün özeti..

09.03.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paramparça 15.bölümde önemli gelişmeler yaşanıyor. Gülseren ve Cihan'ın yakınlaşması tehlikeli sonuçlar doğurmaya devam ediyor. Paramparça yeni bölümde Hazal intihara kalkışıyor. Hazal'ın intihar girişimi Gülseren ve Cihan'ı perişan eder. Cansu'nun Gülseren'e anne demesi ve onunla yaşamak istemesini dile getirmesi Dilara'ya büyük şok yaşatır. Paramparça yeni bölümde başka neler yaşanıyor ? Yeni bölümün tüm detayları haberler.com adresinde.

Ve kızlar karar verir…

Dilara'nın yalıdan gitmesini istediği Hazal, son çare olarak intiharı dener. Hazal bunu yalıdaki varlığını koruyabilmek için yapmıştır ama Dilara için işler artık iyice kontrolden çıkmıştır. Bundan sonra Gülseren ve Dilara değil, Hazal ve Cansu kiminle yaşamak istediğine karar vermek zorundadır. Her ikisinin de tercihleri şaşkınlık uyandırır.

Dilara'nın korkunç planı

Kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda olan Gülseren'e yardım edebilecek tek kişi Cihan'dır, eğer Gülseren onun yardım önerisini kabul ederse bambaşka bir hayatı olacaktır. Öte yandan Dilara da boş durmaz ve akıllara durgunluk verecek bir karşı hamle yapar.
Alper'in komadan çıkması, işleri iyice karıştırır.

Son Dakika Soğuk Haber Paramparça 9 Mart Son Bölüm, Gülseren'in Duyguları Paramparça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement