Paramparça'da Heyecan Fırtınası Herkesin Hayatı Kökünden Değişiyor - Son Dakika
Güncel

Paramparça'da Heyecan Fırtınası Herkesin Hayatı Kökünden Değişiyor

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği 'Paramparça', 5 Ekim Pazartesi akşamı taşları yerinden oynatacak yeni bölümüyle 20.00'de Star TV'de.

02.10.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği ise Altan Dönmez'e ait 'Paramparça'nın 35. bölümünde heyecan yine dorukta olacak.

O SİLAH NE OLDU?

Ozan'ın kendisine doğrulttuğu silah ile karşı karşıya kalan Gülseren ani bir karar almak zorunda kalır. Öte yandan, Harun da Cihan'a en büyük zararı Gülseren üzerinden verebileceğini anlar. Dilara ile yıllar sonra yeniden yan yana gelen Harun artık Cihan'ın çok yakınındadır.

KERİMAN'DAN BÜYÜK ŞANTAJ

Cihan'ın sadece işleri değil, aile hayatı da sarpa sarmaktadır. Ozan ile arasındaki uçurum hızla açılan Cihan çaresizdir. Yalıda keyif süren tek kişi olan Hazal da Keriman'a yakalanır. Hazal'ın yürüyebildiğini fark eden Keriman, bu bilgiyi hemen şantaja çevirir.

DİLARA HERKESİ ŞOK EDİYOR

Yalnızlıktan Candan'a sığınan ve onun dostluğuna bir kez daha inana Dilara kendisini ve ailesini ne büyük bir ne büyük tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir. Dilara hem kendisinin hem de etrafındakilerin hayatını kökünden değiştirecek bir karar alarak herkesi şoka sokar...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paramparça'da Heyecan Fırtınası Herkesin Hayatı Kökünden Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement