Paramparça'da Heyecan Zirveye Çıkıyor! Cihan Her Yönden Sıkışıyor - Son Dakika
Güncel

Paramparça'da Heyecan Zirveye Çıkıyor! Cihan Her Yönden Sıkışıyor

'Paramparça', 12 Ekim akşamı, taşları yerinden oynatacak, temponun zirveye çıkacağı yeni bölümüyle Star TV'de.

09.10.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştıkları, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği ise Altan Dönmez'e ait 'Paramparça'nın 36. bölümünde heyecan yine dorukta olacak.

CİHAN VE GÜLSEREN İÇİN YENİ BİR HAYAT

Dilara'nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce "Asla boşanmayacağım" diyen Dilara'daki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilara'nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.

HARUN PLANINI ADIM ADIM İLERLETİYOR

Cihan'ı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey'e çengel atar. Rahmi Bey'i kolaylıkla tuzağına düşüren Harun'un yeni hedefi yine aileden biridir. Öte yandan Cihan'ın cephesinde işler iyice sarpa sarar. Şirketteki maliye denetimi Cihan'ın sonu gibi görünmektedir.

HAZAL'IN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR MU?

Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazal'ı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazal'ı tehdit eder. Hazal ise Keriman'dan gelecek tehlikeyi anlamış, bir dediğini iki etmemektedir. Hazal'ın foyasının ortaya çıkması an meseledir ve kimse, hırsızlık kısmını hesaba katmamıştır...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paramparça'da Heyecan Zirveye Çıkıyor! Cihan Her Yönden Sıkışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement