Paramparça'da Tehlikeli Yakınlaşma - Son Dakika
Güncel

Paramparça'da Tehlikeli Yakınlaşma

Paramparça\'da Tehlikeli Yakınlaşma

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği 'Paramparça', 26 Ekim günü, birbirinden çarpıcı gelişmelerin ve sürprizlerin yaşanacağı 38. bölümüyle, saat 20.00'de Star TV'de.

23.10.2015 15:15  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği 'Paramparça', 2 6 Ekim Pazartesi akşamı, birbirinden çarpıcı gelişmelerin ve sürprizlerin yaşanacağı 38. bölümüyle, saat 20.00'de Star TV'de.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği ise Altan Dönmez'e ait 'Paramparça'nın yeni bölümünde; Cihan ve Harun, 20 yıl sonra ilk kez karşı karşıya geliyor.

CİHAN VE RAHMİ TUTUKLANIYOR

Cihan, polislerin tüm baskılarına rağmen kendisini ve Rahmi Bey'i temize çıkaracak görüntülerin olduğu bilgisayarın yerini söylemez. Hazal'ı korumak için sahip olduğu her şeyden vazgeçen Cihan, Rahmi Bey ile birlikte cezaevine gönderilir. Gülseren, bu zor günlerde Cihan'ın en büyük destekçisidir.

20 YIL SONRA İLK KARŞILAŞMA

Cezaevinde görüşme odasına çağrılan Cihan, karşısında Harun'u görünce şaşkınlığını gizleyemez. 20 yıldır görüşmeyen Cihan ile Harun arasında eski defterler açılır. Cihan burnunun dibindeki tehlikenin farkında değildir.

HARUN YALIYA GELİYOR

Cihan'ın sahip olduğu her şeyi; karısını, çocuğunu, malını, mülkünü elinden almak için intikam yemini eden Harun fırsatları iyi değerlendirir ve Dilara ile yakınlaşır. İkili artık yalıda baş başadır ancak Dilara'yı büyük bir sürpriz beklemektedir...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paramparça'da Tehlikeli Yakınlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement