Paramparça Son Bölüm Yeni Fragman, 1 Mart Pazartesi - Son Dakika
Soğuk Haber

Paramparça Son Bölüm Yeni Fragman, 1 Mart Pazartesi

Paramparça Son Bölüm Yeni Fragman, 1 Mart Pazartesi

Paramparça 14.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar. Star Tv'nin popüler dizisi Paramparça 14.bölümüyle ekranlara 1 Mart Pazartesi günü ekranlara geliyor. Yeni bölümün fragmanı ve son bölümden detaylar..

26.02.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star Tv ekranlarında 13 bölümü geride bırakan Paramparça dizisi 1 Mart Pazartesi akşamı 14.yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Paramparça dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan önemli gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Cansu'nun öz babası Özkan ile buluşması Cihan'ı çıldırtır. Özkan'ın döndüğünü Gülseren'den değil de Cansu'dan duymak Cihan için yıkım olmuştur. Özkan'la yüzleşmeye giden Cihan, sinirlerine hakim olamaz ve yumruk yumruğa kavga ederler. Cihan'ın damarına nasıl basılacağını anlayan Özkan ise plan değiştirir.

Hazal'ı geri verelim

Dilara ile Rahmi, Özkan'ın kefaletini ödeyip İstanbul'a getirttiklerine çoktan pişman olmuştur. Dilara'nın, Özkan'ı kendilerinden uzak durması için Hazal'ı geri vermeyi teklif etmesi Hazal için gerçek bir yıkım olur.

500 bin Euro'luk pazarlık

Duruma el koymaya karar veren Rahmi, Keriman'la çocuklar üzerinden pazarlığa oturur.
Dilara'nın direktifiyle işinden olan Gülseren artık Derya'nın evinde kalamayacağını da anlar. Gidecek yeri olmayan Gülseren için Özkan'ın yanına dönmekten başka çare kalmamıştır.

PARAMPARÇA 14.BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber Paramparça Son Bölüm Yeni Fragman, 1 Mart Pazartesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement