Ürgüp'te Parası Olmayanlar ve Sokak Hayvanlarına Ücretsiz Otel - Son Dakika
Güncel

Ürgüp'te Parası Olmayanlar ve Sokak Hayvanlarına Ücretsiz Otel

Ürgüp'te, soğuk havalar dolayısıyla barınma ve yeme ihtiyacını karşılamayan muhtaç kişiler ve sokak hayvanları için bir otel sahibi ücretsiz barınma hizmeti sunuyor.

13.01.2015 09:36  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren bir otel, soğuk hava ve olumsuz kış şartları dolayısıyla sokakta kalan insanlar ve hayvanlar için ilginç bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde ilçede kalacak sıcak bir yuvası bulunmayan muhtaç kişiler ile sokakta kalan yavru kedi ve köpekler otelde diledikleri kadar kalabilecek.

Otel sahibi Ömer Gülyuva yaptığı açıklamada, Ürgüp ilçesinde 6 ay önce satın aldığı bir otelinde ihtiyaç sahibi kişileri ve sokakta kalan yavru hayvanları barındırmak için bir kampanya başlattığını söyledi. Kampanyayı sosyal medya aracılığı ile duyurduğunu ve çevresinde bu gibi kişileri veya hayvanları görenlerin otellerine getirmelerini istediğini ifade eden Gülyuva, “Bize gelip de parası olmadığını belirten muhtaç herkes otelimizde ücretsiz olarak kalabilir. Burada kalan kişilere ücret ödeyerek misafirimiz olan kişilere verdiğimiz her türlü hizmeti veriyoruz. Bu kişinin Türk ya da yabancı, Müslüman veya gayrimüslim olması hiç önemli değil. Yeter ki ihtiyaç sahibi bir kişi olsun” dedi.

Sokakta kalan muhtaç kişilerin yanı sıra sokak hayvanlarının da otellerinde kalabileceğini ifade eden Gülyuva, otellerinde bu hayvanlar içinde bir konaklama alanı oluşturduklarını söyledi. Gülyuva, “Sokak hayvanları için de kapımız sonuna kadar açık. Onunlar içinde otelimizin bahçesinde bir bölüm oluşturduk. Kış şartlarında sokakta kalan yavru kedi ve köpekleri de ağırlamak istiyoruz. Şimdiden birkaç misafirimiz oldu. Bu sayının önümüzdeki günlerde artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

ŞERİF TAŞAR 

Ürgüp\'te Parası Olmayanlar ve Sokak Hayvanlarına Ücretsiz Otel
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ürgüp'te Parası Olmayanlar ve Sokak Hayvanlarına Ücretsiz Otel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement