Parayı Seçseydim, Roma'yı Bırakırdım - Son Dakika
Güncel

Parayı Seçseydim, Roma'yı Bırakırdım

Parayı Seçseydim, Roma\'yı Bırakırdım

ROMA'nın efsane futbolcusu Totti, asla para için takım değiştirmeyeceğini söyledi.

27.07.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ROMA'nın efsane futbolcusu Totti, asla para için takım değiştirmeyeceğini söyledi. Astronomik ücretlerle takımlarından ayrılan futbolcuları topa tutan Totti, "Futbolcular, günümüzde oynadıkları takıma tutkuyla bağlı olmaktansa parayı tercih ediyor. İşte bu, benimle diğerleri arasındaki fark. Onlar, yürekleriyle oynayan sporcular değil. Başarılar elde etmek ve daha fazla para kazanmak için forma değiştirmeyi tercih ediyorlar. Göçebe gibiler. Parayı seçseydim, 10 sene önce Roma'yı bırakırdım" dedi.

25 yıllık kariyerinde sadece Roma forması terleten Totti, "Bazen ben de ABD'de oynamayı düşündüm, ama sarı-kırmızılı formayı çıkarmamak, her zaman kalbimden gelen bir seçim. Benim için paranın da ötesinde şeyler var, tutku var" dedi.

YABANCILAR PARAYI ÖNEMSİYOR

Stada giden taraftarların bir oyuncuyu hep aynı forma ile görmek istediğini ve farklı takıma gitmesini ihanet olarak algıladığını Totti, Gonzalo Higuain'in Juventus'a transferini ise, 'felaket' olarak niteledi. Yabancı futbolcuların parayı önemsediğini ve bunun normal olduğunu da dile getiren 39 yaşındaki yıldız, genç ve yerli futbolculara daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Totti, "Yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle takım içinde biz de İngilizce konuşuyoruz" dedi. Roma formasıyla bugüne kadar 750'yi aşkın maça çıkan ve 304 gol atarak takımın unutulmazları arasına giren Totti, 10 sene önce Real Madrid ve Milan'dan gelen astronomik teklifleri reddetmişti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Parayı Seçseydim, Roma'yı Bırakırdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement