Paris Hilton, KKTC'de Hayranlarının Karşısına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Paris Hilton, KKTC'de Hayranlarının Karşısına Çıktı

Paris Hilton, KKTC\'de Hayranlarının Karşısına Çıktı

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) turizm bölgesi Bafra'daki bir otelde sahneye çıkan Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, performansıyla hayranlarını büyüledi.

05.08.2018 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) turizm bölgesi Bafra'daki bir otelde sahneye çıkan Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, performansıyla hayranlarını büyüledi.

Cyprus Delexe Otel'de sahneye çıkan Paris Hilton, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Hilton, mütevazi tavırlarıyla da dikkat çekti. DJ'lik performası öncesinde kısa bir konuşma yapan Hilton, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Hilton'u yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Bir ara ses sisteminde kesilme yaşandı. Paris Hilton, "Sizleri seviyorum, geri döneceğim" diyerek sahneden indi. Ses sistemindeki arıza giderildikten sonra tekrar sahneye çıkan Hilton, kaldığı yerden programına devam etti.

Ünlü yıldızın 110 bin Euro ücret karşılığında Ada'ya geldiği, yapılan organizasyon için de yaklaşık 1 milyon TL harcama yapıldığı belirtildi.

- Lefkoşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Paris Hilton, KKTC'de Hayranlarının Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement