Paris'te Dev Tango: Psg - Barça - Son Dakika
Spor

Paris'te Dev Tango: Psg - Barça

Paris\'te Dev Tango: Psg - Barça

Şampiyonlar Ligi'nin iki iddialı ekibi, Salı gecesi Parc des Princes'te karşı karşıya gelecek.

29.09.2014 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona tutuk başlayan Paris Saint-Germain, Salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinde İspanyol devi Barcelona'yı konuk edecek.

Fransız ekibinde topuğundaki sakatlık nedeniyle son 2 maçı kaçıran İsveçli süperstar Zlatan Ibrahimovic'in durumu en çok merak edilen konu. Ibra'sız çıktıkları iki maçta Caen'i 2-0'lık skorla geçen PSG, Toulouse ile 1-1 berabere kalarak ligdeki namağlup unvanını korudu."IBRA'YI YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA..."

Ibra'nın sakatlığıyla ilgili konuşan teknik direktör Laurent Blanc, "Barcelona maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Sağlık ekibi tamamen Ibra'ya yoğunlaşmış durumda." dedi.

Brezilyalı savunmacı Thiago Silva'nın durumu ise, arkadaşı Ibra kadar iyi olmadığı belirtildi. Geçen ay oynanan Napoli maçında sakatlanarak sahalardan uzak kalan yıldız oyuncunun yanı sıra Ezequiel Lavezzi'nin de maçta oynaması beklenmiyor.

Fransız teknik adam, Silva'nın durumu ile ilgili olarak ise, "Thiago'nun sakatlığını gün be gün takip ediyoruz. Ancak son raporlara göre henüz hazır değil. Tedavisi iyi ilerliyor ancak yavaş yavaş düzeliyor. Tam dönüş tarihi veremiyoruz." şeklinde konuştu.

Ibrahimovic sakatlığından önce bu sene oynadığı 7 maçta 7 gol kaydederken, PSG yıldız oyuncunun dönüşünü iple çekiyor. Ligue 1'de yoluna namağlup devam etmelerine karşın, 8 maçta alınan 5 beraberlik oldukça can sıkıyor.BU BARÇA YEMİYOR!

Barça ise, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk haftada APOEL'i Camp Nou'da tek golle devirdi. Luis Enrique'nin talebeleri, La Liga'ya ise daha şaşaalı bir başlangıç yaptı. İlk 6 maç sonunda 16 puan toplayarak zirveye yerleşen Katalanlar, rakip filelere 17 gol yollarken, kalesinde tek gol dahi görmedi. Özellikle Cumartesi günü oynanan 6-0'lık Granada maçında hat-trick yapan Neymar ve ona duble ile eşlik eden Lionel Messi'nin form durumları teknik heyeti sevindirdi.

Ibra'nın durumuyla ilgili konuşan Luis Enrique, "Ibra eğer sakat ve oynamayacaksa, onlar için gerçekten büyük bir kayıp olacak. PSG'nin birkaç maçını izledim. Bence bu senenin favori ekiplerinden biriler. Öldürücü bir hücum hatları ve sağlam bir savunma anlayışları var. Ibra'nın yanı sıra Cavani ve Lavezzi de dikkat edilmesi gereken oyuncular." ifadelerini kullandı.

Barça'da adele ağrıları bulunan Rafinha ve parmağı kırık olan 3. kaleci Jordi Masip'in yanı sıra savunmada Thomas Vermaelen ve Martin Montaya maç kadrosunda yer almayacak.

MUHTEMEL KADROLARParis Saint-Germain'in muhtemel ilk 11'i: Sirigu, Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell, Verratti, Thiago Motta, Matuidi, Lucas Moura, Cavani, PastoreBarcelona'nın muhtemel ilk 11'i: Ter Stegen, Alba, Mathieu, Pique, Dani Alves, Iniesta, Busquets, Rakitic, Neymar, Messi, Pedro

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Paris'te Dev Tango: Psg - Barça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement