Park Açılmadan Salıncakları Çalındı - Son Dakika
Güncel

Park Açılmadan Salıncakları Çalındı

Yalova Belediyesi tarafından İsmetpaşa mahallesinde yapılan sosyal tesis içerisindeki çocuk parkının salıncakları tesis daha hizmete açılmadan çalındı.

29.07.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi tarafından İsmetpaşa mahallesinde yapılan sosyal tesis içerisindeki çocuk parkının salıncakları tesis daha hizmete açılmadan çalındı.

Yalova Beldiyesinden yapılan açıklamada, yapımı tamamlanan ve açılışına sayılı günler kalan tesis içerisindeki çocuk parkının salıncakları geçtiğimiz akşam çalındı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kenti sadece sahilden ibaret görmediklerini her mahallede vatandaşların rahat edebileceği, birlikte vakit geçirebileceği alanlar oluşturduklarını belirtti.

Hizmetlerin yapılmasından hoşnut olmayan kendini bilmezlerin kamu malına zarar verdiğini anlatan Salman, şunları kaydetti:

"Bu parklar hepimizin. Kamunun ortak kullanım alanları olan bu yerlere yapılan harcamalar hepimizin cebinden çıkmakta. Özellikle mahalle sakinlerimizin bu konuda duyarlı davranmalarını ve bizlere destek olmalarını istiyorum. Bu alanlara sahip çıkmaz, korumazsak ne yaptığımız hizmetin bir anlamı kalır, ne de yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız faydalanabilir. İleride kıymetini daha iyi anlayacağımız yeşil alan, park, sosyal tesis ve çocuk parkı sayısını daha da arttırmak için çalışacağız. Uygun her alanı bu şekilde değerlendireceğiz. Yapılan her hizmetin devamlılığı için her vatandaşımızın bu yapılanlara sahip çıkıp kollaması gerekmektedir. Bu konuda hepimize görev düşüyor. Ben duyarlı vatandaşlarıma güveniyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Park Açılmadan Salıncakları Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement