Park Etme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Park Etme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Park Etme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe beldesinde aracını park etmek için yer isteyen bir kişi, önce darp edildi daha sonra ise tüfekle vurularak öldürüldü.

18.03.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe beldesinde aracını park etmek için yer isteyen bir kişi, önce darp edildi daha sonra ise tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Esetçe belde meydanındaki kahvehane önüne gelen ve kokoreç dükkanı bulunan Teoman A. (39), otomobilini kahvehane önüne park etti. Bu sırada kahvehanelerin yanında evi bulunan ve aracını sürekli buraya parkeden minibüs şoförü İbrahim Göksel de kahvehanelerin önüne gelerek, aracını her zaman park ettiği yere park etmek istedi. Teoman A.'dan aracını buradan kaldırmasını isteyen Göksel ile Teoman A. arasında kısa sürede bir tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu önce İbrahim Göksel'i darp eden Teoman A., daha sonra ise aracında bulunan tüfeği alarak Göksel'e 3 el ateş etti. Tüfekle vurulan Göksel ağır yaralanırken, Teoman A. ise aracı ile olay yerinden kaçtı. Olay yerine çağırılan ambulans ile İpsala Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan İbrahim Göksel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Göksel'in cenazesi, hastane morgunda savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MEZARLIK YANINDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Öte yandan olaydan sonra kayıplara karışan Teoman A. ise jandarma tarafından kısa sürede belde mezarlığı yakınlarında saklanırken yakalanarak gözaltına alındı. Teoman A., jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan zanlı Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Park Etme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Diriliş : Katile yardim edenlerin 1 kisinin ustune 3 kisinin cullanip darp eden namertlerin isimleri yok 0 0 Yanıtla
  • Dirilis: Katile yardim edenlerin ve tek kisiye 3 kisi kosup darp eden namertlerin isimleri yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement