Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, arıza nedeniyle emniyet şeridinde park halindeki kamyona, arkadan gelen başka bir kamyon çarptı.

05.08.2015 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, arıza nedeniyle emniyet şeridinde park halindeki kamyona, arkadan gelen başka bir kamyon çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında İzmir Çevreyolu Pınarbaşı Kavşağında meydana geldi. Aydın'dan İzmir yönüne seyir halinde olan 51 yaşındaki Halil İbrahim Karaduman'ın kullandığı 35 AH 5349 plakalı kamyon Pınarbaşı Kavşağı'na geldiği sırada arıza yaptı. Karaduman bunun üzerine kamyonu emniyet şeridine çekti. Bu sırada aynı istikametten gelen ve direksiyon başında uyuduğu iddia edilen Muammer Akzeybek (47) iradesindeki 45 ZP 788 plakalı kamyon da, park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kamyonun arkasında bulunan Karaduman ile diğer kamyon şoförü Akzeybek ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Karaduman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Akzeybek ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Akzeybek'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Karaduman'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum Morgu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement