Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Tam Not - Son Dakika
Yerel

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Tam Not

Park ve Bahçeler Müdürlüğü\'ne Tam Not

Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirdiği yeşil alan çalışmaları ile Eskişehir’e adeta yeşil bir çağ yaşatan Odunpazarı Belediyesi, yeşil alanları geleceğe taşıyan bir Eskişehir’in oluşmasında önemli bir rol oynuyor.

16.11.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirdiği yeşil alan çalışmaları ile Eskişehir'e adeta yeşil bir çağ yaşatan Odunpazarı Belediyesi, yeşil alanları geleceğe taşıyan bir Eskişehir'in oluşmasında önemli bir rol oynuyor.

Hedeflerinin Odunpazarı bölgesinde sorunlu ve bakımsız hiçbir park bırakmamak olduğunu açıklayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ekim ayında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında istatistiksel açıklama yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları açıklamada, ekim ayı içerisinde 75. Yıl ve Orhangazi mahallelerinde toplamda 8 bin metrekarelik park yapıldığını belirtti. Odunpazarı bölgesinde mevcut parkların yenileneceğini ifade eden yetkililer, Vadişehir, Çankaya ve Büyükdere mahallelerinde yapımı devam eden parkların olduğunu da kaydetti.

YENİ KENT MOBİLYALARI

Yetkililer ayrıca, ekim ayı içerisinde Odunpazarı bölgesinde 890 bin 670 metrekare alanda çim biçimi yapıldığı aktardı. Odunpazarı bölgesinde sorunlu hiçbir park olmayacağını da ifade eden yetkililer, 1 ay içerisinde 456 adet kent mobilyalarının, 15 adet oyun grubunun ve 4 adet spor aletinin bakım ve onarımının yapıldığını bildirdi. Odunpazarı sınırları içerisindeki parklara yeni ekipmanlar ekleyen ve eskimiş olanları değiştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, 80 adet bank ve kamelya, 6 adet spor aleti ve 90 adette çöp kovası montajı yaptığına da dikkat çekildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement