Parka Özel Asansör - Son Dakika
Yerel

Parka Özel Asansör

Parka Özel Asansör

Keçiören Belediyesi vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

09.02.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Subayevleri Botanik Parkı içine yapılacak yatay asansörle vatandaşlar dik yokuşu tırmanmak zorunda kalmadan rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklar.

Subayevleri Mahallesi Gezi Sokak-Kuşadası Sokak arasında dik bir araziye sahip Botanik Parkı içerisinde ulaşımı kolaylaştırmak için tek kabinli 12 kişi taşıma kapasiteli yatay asansör yapım çalışmalarına başlanıldı. İki nokta arasında hizmet everecek asansör özellikle, yaşlı ve engelli vatandaşların ulaşımını rahat bir şekilde yapmasını sağlayacak.

Arazinin dik ve engebeli oluşu nedeniyle zorlanan vatandaşların imdadına yetişecek ve 93 metre uzunluğundaki mesafenin asansörle çıkılmasını sağlayacak çalışma ile ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi; "Vatandaşımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıyoruz. Botanik Parkı içerisine yeni bir ulaşım yolu yapıyoruz. Bu yatay asansörle vatandaşımızın hem ulaşımları kolaylaşacak hem de parkımızdan yorulmadan daha rahat faydalanabilecekler. İnşallah Nisan ayı içerisinde yatay asansörümüz hizmet vermeye başlayacak."

Keçiören'in dik ve dar sokaklarına da merdivenli yollar yaptıklarını ifade eden Başkan Ak; "Talepler doğrultusunda merdivenli yollar inşa ederek mahalle sakinlerini dik yokuş çıkma derdinden kurtarıyoruz." dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Parka Özel Asansör - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement