Parlak'a 'Barışa Kardeşliğe Destek' Plaketi Verildi - Son Dakika
Yerel

Parlak'a 'Barışa Kardeşliğe Destek' Plaketi Verildi

Parlak\'a \'Barışa Kardeşliğe Destek\' Plaketi Verildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak’a, Diyarbakır Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği tarafından ‘Barışa kardeşliğe destek’ plaketi verildi.

22.05.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak'a, Diyarbakır Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği tarafından 'Barışa kardeşliğe destek' plaketi verildi.

Diyarbakır'da bir otelde 'Çözüm sürecinde gençlik ve tanıtım' projesi kapsamında 'Barışa kardeşliğe destek' programı düzenlendi. Diyabakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, AK Parti Milletvekili adayı Alaattin Parlak, AGGD onursal başkanı Bedirhan Akyol ve çok sayıda davetli katıldı. Diyarbakır Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği, Parlak'a bir çok sivil toplum kuruluşunda yer aldığı, gençlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı plaket verdi.

Parlak, burada yaptığı konuşmada gençlerin çözüm sürecine destek vermesinin önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:

"Gençliğin çözüm süreci ile ilgili duyarlılığı takdire şayandır. Gençliğin süreci sahiplenip bununla ilgili çalışmalar aktiviteler yapması sürecin halk tarafından benimsendiğinin kabul gördüğünün en önemli kanıtıdır. AK Parti Çözüm sürecini nihai barış ile taçlandırdıktan sonra yapacağımız icraatlardan en fazla faydalanacak olan gençlerimizdir."

Diyarbakır Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kozan ise, Kürt gençliği olarak acıları bir daha yaşamak istemediklerini söyledi. Kozan, "Gençlik olarak asıl amacımız birlik, beraberlik çağrısıdır. Bizler artık ağıt sesleri değil, sadece barış zılgıtlarının atıldığı bir ülke istiyoruz. Unutmayalım ki, gençlerimiz birer fidandır. Bizler, fidanlarımızı iyi yetiştirmek zorundayız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Parlak'a 'Barışa Kardeşliğe Destek' Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement