Parti İl Başkanı Tombala Oynatmaktan Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Parti İl Başkanı Tombala Oynatmaktan Tutuklandı

Parti İl Başkanı Tombala Oynatmaktan Tutuklandı

Parti binasında tombala oynatırken yakalanınca binaya 250 metre yaklaşmama cezası alan Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanı Bayram İlkkılıç, yasağı ihlal edip tekrar parti de tombala oynatırken yakalanınca tutuklandı.

23.08.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Parti binasında tombala oynatırken yakalanınca binaya 250 metre yaklaşmama cezası alan Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanı Bayram İlkkılıç, yasağı ihlal edip tekrar parti de tombala oynatırken yakalanınca tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Polis gece yarısı parti binasına baskın düzenledi. Baskında aralarında parti başkanı Bayram İlkkılıç olmak üzere 7 kişi tombala oynatmaktan gözaltına aldı. Polis 104 kişiye de tombala oynamaktan 208 lira para cezası kesti. Polis yaptığı araştırmada parti il başkanı İlkkılıç'ın daha önceki operasyonda da yakalandığını bu nedenle mahkemenin parti binasına 250 metre yaklaşmama cezası verdiğini tespit etti. Polis tutanakları bunu da geçip 7 kişiyi adliyeye sevk etti. Zanlılar savcı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Nöbetçi mahkeme, İlkkılıç'a önce adli kontrol ve parti binasına yaklaşmama cezası verdi, ancak bir önceki cezayı ihlal ettiği için bu kez kararı hapis cezasına çevirerek tutuklayıp cezaevine gönderdi. Gözaltına alınan parti yöneticisi 6 kişiye ise adli kontrol ve parti binasına yaklaşmama cezası vererek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

"TOMBALA OYNATAN İL BAŞKANINA İLK KEZ TUTUKLAMA"

Adana'da ahlak polisi, yaklaşık 1.5 yıldır tombala oynatmak için çeşitli adlarla parti il ve ilçe başkanlığı açan şahıslarla mücadele veriyor. Polis önce Güven Parti İl Başkanlığı, daha sonra Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı sonra bu partilerin ilçe başkanlıklarına 65'ten fazla operasyon yaptı. Çoğu kez il başkanlarını gözaltına alıp adliyeye sevk etti. Ancak her seferinde parti başkanları adli kontrol ve parti binasına yaklaşmama cezası alıp serbest kaldı. Başkanlar cezayı ihlal etse de yine adli kontrol aldı. Tombalacılar son olarak da Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığını açıp tombala oynatmaya başladı. Bu partiye 7 kez baskın yapıldı. 6. baskında il başkanı tombala oynatırken yakalandı. Adli kontrol ve parti binasına 250 metre yaklaşmama cezası verildi. Ancak 7. operasyonda yine başkan tombala oynatırken yakalandı. Bu kez kuralı ihlal ettiği için hakim, il başkanını tutuklayarak cezaevine gönderdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Parti İl Başkanı Tombala Oynatmaktan Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement