Partizan'ın Efsaneleri Beşiktaş'ı Avantajlı Görüyor - Son Dakika
Spor

Partizan'ın Efsaneleri Beşiktaş'ı Avantajlı Görüyor

Partizan\'ın Efsaneleri Beşiktaş\'ı Avantajlı Görüyor

Partizanlı eski oyuncular Kovacevic, Trifunovic, Zivkovic ve Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Cevat Prekazi, Partizan-Beşiktaş maçını değerlendirdiler.

23.10.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Partizan'a konuk olacağı Avrupa Ligi maçı öncesi Sırbistan spor medyasında gündem Partizan'ın Beşiktaş karşısındaki şansı.

Sırbistan'da yayın yapan Novosti Gazetesi Beşiktaş'la karşılaşacak Partizan'ın bu akşamki şansını değerlendirmesi için aralarında Cevat Prekazi'nin de olduğu Partizan'ın eski oyuncularla röportaj gerçekleştirdi. Tüm eski futbolcular ise aynı görüşte birleşti: Paritzan'ın işi zor.

1959-1966 yılları arasında Partizan forması giymiş olan Vladica Kovacevic, 4 yorumcu içinde en iyimser olanı. Kovacevic, Beşiktaş'ın saygı duyulması gereken bir takım olduğunu, ancak Partizan'ın Kızılyıldız'a karşı oynadığı gibi oynaması durumunda maçtan galibiyet ya da beraberlik çıkarabileceğini, bunun da iyi vir aonuç olacağını söyledi.

11 yıl Partizan forması giyen Aleksandar Trifunovic ise beraberliğin çok iyi bir sonuç olacağını düşünüyor. Beşiktaş'ın büyük ve değerli bir takım olduğuna vurgu yapan Trifunovic, 1-1 ya da 2-1 Partizan galibiyetiyle bitecek bir maç beklediğini söyledi.

Daha önce Galatasaray fomasıyla da Beşiktaş'a karşı oynayan, Partizan'da ise 9 yıl forma giyen Cevat Prekazi, Beşiktaş'ın maçın favorisi olduğunu söyledi. Prekazi görüşlerini "Beşiktaş konuk takım olsa da kağıt üzerinde avantajlı. Bu gece Partizan kazanmak istiyorsa akıllı oynamak zorunda. Rakibe hücum şansı vermeyen ve hızlı atakları değerlendiren bir Partizan maçı kazanabilir" şeklinde dile getirdi.

Son olarak Zvonko Zivkovic ise galibiyet için Partizan'ın Tottenham'a karşı oynadığı oyunu sergilemek zorunda olduğunu söyledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Partizan'ın Efsaneleri Beşiktaş'ı Avantajlı Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement