Partizan'a Çiçekli Karşılama - Son Dakika
Spor

Partizan'a Çiçekli Karşılama

Basketbol Eurocup E Grup 7. Hafta karşılaşmasında Banvit ile oynayacak olan Sırbistan'ın Partizan NIS takımı İstanbul'a geldi.

25.11.2014 20:02  Güncelleme: 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ULEB Avrupa Kupası E Grubu'nda yarın akşam Banvit ile karşılaşacak Sırbistan'ın Partizan NIS takımı, İstanbul'a geldi.

Tarifeli seferle Belgrad'tan Atatürk Havalimanı'na gelen kafile, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç tarafından çiçeklerle karşılandı.

Arısan, havalimanında yaptığı açıklamada, Galatasaray ile Kızılyıldız arasında oynanan THY Avrupa Ligi maçı öncesinde istenmeyen bazı olayların yaşandığını ve bir kişinin vefat ettiğini hatırlatarak, "Bu tabii basketbol sahalarında ve sporun içinde olmaması gereken bir şey" dedi.

Celal Arısan, Sırbistan halkı ve federasyonuyla iyi ilişkilerin aynı seviyede devam ettiğini dile getirdi. Arısan, "Onlar bu olaylar üzerine Basketbol Federasyonumuzun, Bakanlığımızın, Spor Genel Müdürlüğünün gösterdiği ilgiden çok memnunlar. Maalesef yaşanan üzücü bir olay var. Bu olayın büyümemesi ve unutulması iki tarafın da en büyük isteği. Bunun da en güzel yolu da spor salonlarında onları iyi karşılamaktır" ifadelerini kullandı.

Partizan NIS Başantrenörü Dusko Vujosevic ise Galatasaray-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylara dikkati çekerek, bu tür olayların yaşanmamasını istediklerini söyledi.

Vujosevic, üniversitede okuyan bir gencin hayatını kaybetmesinin çok büyük bir trajedi olduğunu ifade ederek, "Bundan sonra bu tür olayları yaşamak istemiyoruz. Buraya bir arkadaş ve sporcu olarak geldik. Spor, insanları birbirine kaynaştırabilir" diye konuştu.

Kafile, daha sonra otobüsle maçın oynanacağı Bandırma'ya hareket etti.

Partizan\'a Çiçekli Karşılama
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Partizan'a Çiçekli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement