Paşanın Melekleri, Kastamonu Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Paşanın Melekleri, Kastamonu Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi, günde çift antrenmanla Kastamonu Belediyespor maçına hazırlanıyor.

22.01.2015 13:58  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi, günde çift antrenmanla Kastamonu Belediyespor maçına hazırlanıyor.

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda İstanbul 1907 Kanaryaspor'u mağlup eden Muratpaşa Belediyesi, hafta başından itibaren cumartesi günü sahasında oynayacağı Kastamonu Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, günde çift antrenmanla maça hazırlandıklarını belirtti.

Rakip takımın ligin ikinci yarısına Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü mağlup ederek başladığına işaret eden Ünsal, "Kastamonu Belediyespor ile oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Ligin ikinci yarısında tüm rakiplerimizi yenerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Lig lideri Ankara Yenimahalle Belediyespor ile aralarında 3 puan fark bulunduğunu bildiren Ünsal, puan kaybı yaşamamak için Ankara ekibi ile sahalarında yapacakları maçtan da galip ayrılmaları gerektiğini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Paşanın Melekleri, Kastamonu Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement