Pasaport Hizmeti Vatandaşın Ayağına Gidiyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Pasaport Hizmeti Vatandaşın Ayağına Gidiyor

Pasaport Hizmeti Vatandaşın Ayağına Gidiyor

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, sağlık sorunları nedeniyle evinden veya hastaneden çıkamayan, vatandaşların pasaport müraacatlarını evlerinden alacak.

25.08.2014 15:39  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, sağlık sorunları nedeniyle evinden veya hastaneden çıkamayan ve yakınları tarafından yurt dışına götürülmek istenilen vatandaşların pasaport müracaatını evlerinden alabilecek.

Iğdır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Iğdır Emniyet Müdürlüğü yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Prosedür gereği pasaport almak isteyen her vatandaş, müracaat için emniyet müdürlüğüne giderek işlemini başlatırken, sağlık sorunları nedeniyle evinden ya da hastaneden dışarı çıkamayan vatandaşlar için polis ekipleri devreye girecek.

Uygulamaya göre, sağlık sorunları nedeniyle tek başına hareket etmekte zorlanan ve yakınları tarafından yurt dışına götürülmek istenen vatandaşlar, evine gelen polislerce pasaport müracaatında bulunabilecek.

Bu şekilde bakıma muhtaç vatandaşlar, zahmetsiz şekilde pasaportunu alabilecek.

Emniyet Müdürü Yüksel Babal, yaptığı açıklamada, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirtti.

Bu kapsamda yeni uygulamaları devreye soktuklarını vurgulayan Babal, "Günün değişen teknolojik gelişmelerinden emniyet müdürlüğü olarak maksimum derecede faydalanmayı ve bunun yararlı sonuçlarına vatandaşlarımızı ortak etmeyi amaçladık. Vatandaş memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız gereği bu tür çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Pasaport Hizmeti Vatandaşın Ayağına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement