Pasinler Belediye Başkanı Sertoğlu, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Pasinler Belediye Başkanı Sertoğlu, Mazbatasını Aldı

Pasinler Belediye Başkanı Sertoğlu, Mazbatasını Aldı

30 Mart 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimleri ikinci kez Ak Parti’den kazanan Ünsal Sertoğlu, mazbatasını aldı.

08.04.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014'te gerçekleştirilen yerel seçimleri ikinci kez Ak Parti'den kazanan Ünsal Sertoğlu, mazbatasını aldı.

Pasinler Belediyesi'nde Ünsal Sertoğlu'nun ikinci başkanlık dönemi resmen başladı. 30 Mart 2014'te gerçekleştirilen yerel seçimlerinde 9 bin 501 oy alarak en yakın rakibine yaklaşık 3 bin oy fark atarak yarışı kazanan Ünsal Sertoğlu, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından kalabalık bir grupla Pasinler Adliyesi'ne geldi. Belediye Başkanlığı mazbatasını Belediye meclis üyeleriyle birlikte alan Başkan Sertoğlu, daha sonra Pasinler Belediyesi'ne geçti. Ardından gazeteniz Gazete Pasinler Genel Yayın Yönetmeni Murat Çankaya'ya açıklamalarda bulunan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, "Biz, Pasinler'in tümünün belediye başkanıyız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Halkın verdiği karar Hakk'ın verdiği takdirle ikinci defa seçildiğini belirten Başkan Sertoğlu, "Aday adaylığı sürecinin sonucunda adaylık görevi partimiz tarafından bize tevcih edildiğinde inşallah, Allah dilerse kesinlikle seçimleri kazanacağız demiştik. Adaylık süreci içerisinde, seçim çalışmaları sırasında birçok zorlu mücadelelere maruz kaldık. Birçok yalan yanlış propagandalara maruz kaldık. Yılmadık, çalıştık başardık. Elhamdülillah halkımızın verdiği karar her zaman doğru karardır." ifadelerini kullandı.

Başkan Sertoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün mazbatamız verilmekle Belediye Başkanlığı görevimiz başladı. Biz, Pasinler'imizin tümünün belediye başkanıyız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Pasinler'imizi AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıyla beraber, AK Parti Hükümetiyle el ele vererek hizmet edeceğiz. Bir haftadır başkanlık odamıza Allah razı olsun birçok partili arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız geldiler tebrik ettiler. Şimdi de biz elhamdülillah diyoruz. Çok sevinçliyiz. Memleketimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ediyorum. Bu memleketin gerçek sahipleri vatandaşlarımızdır. Yani milli iradedir. Bu milli irade tecelli etti. Bundan sonra Pasinler'imize hizmet için kollarımızı sıvayıp, projelerimizi bir bir gerçekleştirmek üzere çalışacağız" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler Belediye Başkanı Sertoğlu, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement