Pasinler Ghsm'den Tenis Atağı - Son Dakika
Yerel

Pasinler Ghsm'den Tenis Atağı

Pasinler Ghsm\'den Tenis Atağı

Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses, hedeflerinin Pasinler’de tenisi sevdirmek olduğunu söyledi.

16.07.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses, hedeflerinin Pasinler'de tenisi sevdirmek olduğunu söyledi.

Spor branşlarının en zorlarından biri olan tenis sporunu Pasinler ilçesine sevdirmek adına kollar sıvandı. Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bu hedef doğrultusunda çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güngör Şenses, hedeflerinin ilçeye tenis sporunu sevdirmek olduğunu belirterek, "Okullar ve ferdi olarak bu spora gönül vermiş herkesi beklediklerini söyledi.

Pasinler'de İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle ortaklaşa açılan tenis kursuyla kursiyerlere hafta sonu tenis öğretildiğini belirten Şenses, İlçe Kaymakamı Ali Ada'nın geçtiğimiz aylarda spora vermiş olduğu malzeme desteği sayesinde diğer spor dallarının yanı sıra tenis top atma makinesiyle kursiyerler ve tenis severler tenis kortunda rahatlıkla antrenman yapabilecekler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak amaçlarının tenisi Pasinler'de tüm tabana yaymak olduğunu belirten Şenses, "1 aylık süre içerisinde 7-40 yaş gurubu arasında 20 sporcuyla çalıştırmaya başladık. Desteklerinden dolayı Pasinler Kaymakamı Ali Ada beye çok teşekkür ediyorum. Bizlere lazım olan her türlü malzeme ihtiyacını karşılamışlardır." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler Ghsm'den Tenis Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement