PASSOLİG Urfa Store'de satılacak - Son Dakika
Güncel

PASSOLİG Urfa Store'de satılacak

PASSOLİG Urfa Store\'de satılacak

Şanlıurfaspor Kulübü yaptığı açıklamasında geçen sezon uygulanmaya başlanan PASSOLİG kartlarının Urfa Store mağazasından alınabileceğini duyurdu.

24.10.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfasporlu taraftarlar kartlarını bundan sonra Urfa Store satış mağazasından da temin edebilecek.

Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, şuan iki noktada satışı yapılabilecek PASSOLİG kartlarının satış noktalarını arttırmak için girişimlerinde devam ettiği belirtildi.

MÜDÜR YILDIZ'DAN DA TARAFTARA ÇAĞRI

Öte yandan Passo Lig çağrısının geldiği diğer bir adres olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Türk futbolunda tribün huzurunu ve güvenliğini sağlamaya dönük 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanan Passolig kartın hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunduğunu söyleyerek, yeni düzenleme ile kağıt biletler yerini, Passolig kartlarına bıraktı. Maçların, elektronik biletlere tanımlanmasıyla artık müsabakalara, çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek mümkün" dedi.

Yıldız, Passolig kartı olmayan ve en az maçtan bir gün önce Passolig kartı ile maç bilet tanımlaması yapmayanların müsabakaya alınamayacağını da sözlerine ekledi.

PASSOLİG NEDİR?

PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!

Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan PASSOLİG Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.

14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini PASSOLİG Kartlar'ına bıraktı, maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Taraftarların PASSOLİG Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor.

Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen PASSOLİG Kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar PASSOLİG Kart'larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel PASSOLİG Urfa Store'de satılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement