Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği Stuttgart Turizm Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği Stuttgart Turizm Fuarı'nda

Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği Stuttgart Turizm Fuarı\'nda

Almanya’nın Stuttgart şehrinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak kabul edilen CMT Turizm Fuarı’na Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği de katıldı.

20.01.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Stuttgart şehrinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak kabul edilen CMT Turizm Fuarı'na Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği de katıldı.

Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği adına tanıtım çalışmalarını yürüten Nadi Otlu, Kaş, Kalkan ve Patara bölgesini tanıtım faaliyetinde bulunduklarını belirtti. Nadi Otlu, "Bu yıl 17 Ocak'ta başlayan fuarda Patara bölgesine ilgi çok büyük oldu. Standımıza yabancı ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Amacımız derneğimiz adına Patara bölgesine daha çok yabancı turist çekerek bölgemizin tanıtımını sağlamaktır. Hazırladığımız broşür, kitapçıklar ile ziyaretçilere kalıcı bir etki bırakmaya çalışıyoruz" dedi.

DÜNYANIN GÖZDE TATİL DESTİNASYONLARINDAN BİRİ

Kaş ve Patara'yı dünyanın gözde tatil destinasyonlarından biri haline getirmeyi amaç edindiklerini sözlerine ekleyen Otlu, " Türkiye, genellikle deniz turizmi destinasyonu olarak tanınmış olsa da, son yıllarda kış, kültür, spor turizmi gibi birçok alternatif turizm türü için de farklı bir tatil destinasyonu olarak öne çıkmaktadır. Coğrafi koşulların etkisiyle farklı iklim türlerinin aynı anda yaşanması tatilciler için farklı aktiviteleri bir arada yapma fırsatı sunmaktadır. Bunun yanı sıra, bölgemizde her gelir grubundan turiste hitap edecek lüks resortlardan pansiyonlara kadar çok çeşitli konaklama ve tatil seçenekleri vardır. Bu özellikler Kaş ve Patara'yı dünyanın gözde tatil destinasyonlarından biri haline getirmiştir" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patara Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği Stuttgart Turizm Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement