Patlamanın Etkisiyle Kırılan Camlardan Şans Eseri Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Patlamanın Etkisiyle Kırılan Camlardan Şans Eseri Kurtuldu

Donetsk’de dün bir kimya fabrikasında yaşanan patlamanın ardından fabrikanın yakınında bulunan Shakhtar Donetsk takımının sahası Donbas Arena’nın camları kırıldı.

21.10.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay sırasında stadyumun önünden geçen genç bir kız kırılan camların hemen yanına düşmesi sonucu kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ukrayna’nın Donetsk kentinde bulunan bir kimya fabrikasında dün yaşanan patlamanın ardından yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde fabrikanın hemen yanında bulunan Donbas Arena’ya doğru genç bir kızın yavaşça ilerlediği görüldü. Bu sırada patlamanın etkisiyle stadyumun dış tarafında bulunan tüm camlar kırıldı.

Genç kız bu sırada patlamanın etkisiyle neye uğradığını şaşırarak olduğu yere yattı. Kırılan camlar ise genç kızın hemen önüne düştü. Olay sonrası çevredekiler hemen yardıma koşarken olayın şokuyla yerden kalkan kızın ciddi bir sağlık probleminin olmadığı görüldü.

Uzun süredir Rusya yanlısı ayrılıkçıların elinde bulunan Donetsk’te dün bir kimya fabrikasında patlama meydana gelmişti. Can kaybının yaşanmadığı patlama sonrası Rusya yanlısı ayrılıkçılar taktik füze Tochka-U (SS-21 Scarab) tarafından hedef alındığını öne sürmüştü.

Patlamanın Etkisiyle Kırılan Camlardan Şans Eseri Kurtuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Patlamanın Etkisiyle Kırılan Camlardan Şans Eseri Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement