Patlayan DSİ Şebeke Hattı Muski Personelini Yaraladı - Son Dakika
Yerel

Patlayan DSİ Şebeke Hattı Muski Personelini Yaraladı

Patlayan DSİ Şebeke Hattı Muski Personelini Yaraladı

Bodrum İlçesinin Bergamut Caddesinde yer alan ve tüm yarımadanın içme suyunun karşılandığı ana şebeke hattında arıza meydana geldi.

15.07.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum İlçesinin Bergamut Caddesinde yer alan ve tüm yarımadanın içme suyunun karşılandığı ana şebeke hattında arıza meydana geldi. Sık sık arızalanan ve DSİ'ye ait olan hatta meydana gelen kaçağı tespit etmek için, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı 3 kişilik bir ekip arızanın bulunduğu bölgeye gitti. Arızayı tespit çalışmaları sırasında, sıkışan hattın patlaması üzerine MUSKİ personeli Bülent Demirtaş'ın ayak bileği kırılırken vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Ekip arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Demirtaş, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaşanan talihsiz olayın ardından bölgeye yeni bir ekip yollayan MUSKİ Genel Müdürlüğü, sorunun çözümü için çalışma başlattı. Yarımadanın içme suyunu karşılayan ana şebeke hattındaki arıza nedeniyle öncelikle Bitez, Konacık ve Ortakent Mahallelerinde su kesintisi yaşanabileceği belirtildi. Arızanın büyük olması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran MUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinden edinilen bilgiye göre ilerleyen saatlerde yarımadanın diğer mahallelerinde de su kesintisi yaşanabileceği uyarısı bulunuldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patlayan DSİ Şebeke Hattı Muski Personelini Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement